Metode de plata

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

QuickMobile iti pune la dispozitie cateva metode foarte simple de plata pentru produsele achizitionate. Poti opta pentru oricare dintre aceste metode in functie de cum preferi.

Plata ramburs

Pentru aceasta modalitate de plata poti opta atunci cand doresti sa achiti produsele in momentul in care coletul ajunge la tine. In cazul in care alegi plata la livrare, curierul elibereaza o dovada a incasarii rambursului, act care tine loc de chitanta fiscala. 

Plata in numerar

Plata in numerar se face direct la oricare dintre magazinele noastre. In cazul acestei plati, clientul va primi pe loc o chitanta sau un bon fiscal reprezentand contravaloarea sumelor achitate.

Plata prin card la sediu (POS)

Pentru o astfel de plata se poate opta la oricare dintre magazinele noastre. Sunt acceptate carduri Visa sau MasterCard si vei primi imediat de la operatorii nostrii o chitanta pe care o elibereaza automat  POS-ul si care reprezinta dovada platii si implicit confirmarea retragerii sumei de pe cardul tau.

Plata prin card online

 

Daca doresti sa achiti contravaloarea produselor comandate prin card online, imediat dupa finalizarea comenzii esti redirectionat in pagina platformei de plata online, a partenerilor nostri GECAD ePayment International SA, pentru a selecta tipul de card folosit si a finaliza plata. Produsele iti vor fi expediate abia dupa ce se emite dovada faptului ca tranzactia a fost reusita.

Plata prin Ordin de Plata (transfer bancar)

Daca doresti sa achiti contravaloarea produselor comandate prin ordin de plata, imediat dupa finalizarea comenzii esti redirectionat in pagina partenerilor nostri GECAD ePayment International SA autorizati de catre compania noastra, unde iti apare un aviz de plata, in baza caruia tu sa poti plati cu ordin de plata. Produsele iti vor fi expediate sau le vei putea ridica personal, abia dupa ce se emite dovada faptului ca banii au intrat in contul specificat pe avizul de plata.

Rate prin TBI Credit

Nevoie sau dorinta? Important e ca acum iti permiti! Ai pana la 60 de rate lunare. Alege produsele dorite si aplica pentru @Rate prin TBI Credit direct din cosul de cumparaturi.

Plata in rate prin BRD Finance

Ai posibilitatea sa achizitionezi produse in 3/6/9/20 rate cu 0% dobanda prin cardurile emise de BRD. Mai multe detalii despre cardurile acceptate, precum si exemple reprezentative de rambursare afla aici ! Pentru tranzactiile prin BRD Finance clientului nu i se percepe comision. Aplica pentru cardul BRD Finance aici !

Plata in rate prin card de credit BRD

Prin cardurile de credit  BRD, poti plati in 2/3/4/5/6 fara dobanda tranzactiile mai mari de 200 de lei. Informatii suplimentare despre cardurile de credit BRD poti obtine aici.

Plata in rate prin Star Card - Banca Transilvania

Ai posibilitatea sa achizitionezi produse in 3/6/9/12/18 rate cu 0% dobanda prin cardurile emise de Banca Transilvania. Pentru tranzactiile prin Star Card clientului nu i se percepe comision. Mai multe detalii gasesti aici.

Plata in rate prin Card Avantaj

Ai posibilitatea sa achizitionezi produse in 6 rate cu 0% dobanda prin cardurile emise de Credit Europe Bank. Pentru tranzactiile prin CardAvantaj clientului nu i se percepe comision. Aplica pentru Card Avantaj aici.

Plata in rate prin Raiffeisen Bank

Ai posibilitatea sa achizitionezi produse in 3/6/9/12 rate cu 0% dobanda prin cardurile de cumparaturi emise de Raiffeisen Bank. Pentru tranzactiile prin cardurile de cumparaturi Raiffeisen Bank clientului nu i se percepe comision. Aplica pentru Raiffeisen Bank aici.

Plata in rate prin Alpha Bank

Ai posibilitatea sa achizitionezi produse in 6 rate cu 0% dobanda prin cardurile emise de Alpha Bank. Pentru tranzactiile prin Alpha Bank clientului nu i se percepe comision. Aplica aici.

Plata in rate prin Optimo Card

Ai posibilitatea sa achizitionezi produse in 18/24/36 rate prin cardurile emise de Credit Europe Bank. Pentru tranzactiile prin Optimo Card clientului nu i se percepe comision. Aplica pentru Optimo Card aici.

Plata in rate prin ING Credit Card

Folosind ING Credit Card beneficiezi de 6 rate cu 0% dobanda pentru orice tranzactie, indiferent de valoarea ei. Selecteaza ca metoda de plata - Plata online cu card bancar- iar dupa finalizarea comenzii vei fi contactat de catre banca. Aplica pentru ING Credit Card aici.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici