E despre noi, dar e pentru tine

Martie 2005. Pe vremea aceea, smartphone-urile existau doar in mintea unor oameni, nu si in buzunarele noastre. Iar Youtube, e-book-urile, hashtag-urile sau Twitter nu erau nici ele inventate. Asa stateau lucrurile cand am lansat Quickmobile.

De atunci s-au schimbat multe. Acum exista telefoane in culoarea sampaniei Roboti care danseaza doar pentru ca asa le zici tu. Caciuli de iarna la care poti sa asculti muzica. Cani inteligente care te atentioneaza daca nu ai baut cei 2L de apa. Ceasuri care te trezesc cu miros de croissant. Pe toate, si multe altele, le gasesti la Quickmobile inainte sa le vezi in alta parte.

La ultimul inventar, pe rafturile noastre stateau produse de la peste 150 de branduri de IT&C (Apple, Samsung, Lenovo, Sony, Asus, Google, Ubtech, LG) sau de fashion (Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino).

Cu produsele Quickmobile poti sa-ti umpli cosul electronic, daca esti pe site, sau cosul fizic, daca vizitezi magazinele noastre.

Si pentru ca nu vrem sa pastram doar pentru noi lucrurile care merg bine, Quickmobile este disponibil si varianta franciza, in Romania si in restul lumii.