Plata in rate online cu card de debit prin Oney

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

 1. CE ESTE SOLUTIA 3X4X ONEY?

Aceasta metoda de plata presupune plata cosului de cumparaturi in 3 sau 4 rate cu un card de DEBIT (inclusiv cardul de salariu), si este oferita pentru cumparaturi de minimum 450 lei.

Foarte important:
- Prima rata se achita pe loc, deci trebuie sa aveti disponibila suma primei rate pe card
- Cardul trebuie sa nu expire pana la achitarea ratelor

 1. CINE POATE BENEFICIA DE SOLUTIA DE CREDITARE 3X4X ONEY?

Solutia 3x4x Oney este dedicata doar persoanelor fizice, majore si rezidente in Romania

 1. CE CARDURI SUNT ACCEPTATE?

Sunt acceptate cardurile de DEBIT (inclusiv cardul de salariu) Visa si MasterCard, emise de bancile sau institutiile financiare din Romania.

Nu sunt acceptate:

 1. Carduri preplatite, virtuale sau carduri emise in alta tara
 2. Carduri de credit
 3. Carduri business (emise pentru persoanele juridice)
 4. Cardurile Revolut, cardurile Visa Electron sau Maestro
 1. CE DOCUMENTE SUNT NECESARE?

Pentru a utiliza aceasta solutie de creditare, nu aveti nevoie de niciun document, ci doar de un card de debit.
Nu solicitam o justificare a venitului lunar incasat de dumneavoastra.

 1. CUM POT BENEFICIA DE SOLUTIA DE CREDITARE 3X4X ONEY?
 1. Adaugi produsele dorite in cos
 2. Alegi optiune de plata Rate online cu card de debit prin Oney si numarul de rate
 3. Apesi butonul "Trimite comanda"
 4. Pe pagina de plata Oney completezi datele solicitate

 

TERMENI SI CONDITII

Plata in 3 sau 4 rate cu costuri nesemnificative utilizand cardul de DEBIT prin ONEY

Solutiile de Creditare Oney (3xOney si 4xOney) sunt furnizate de Oney Bank persoanelor fizice eligibile pentru (a) costuri nesemnificative (maximum 0,5% din valoarea totala a creditului) sau (b) gratuit (in campanii promotionale) fiind rambursabile in maximum 60 de zile (pentru 3xOney) sau 90 de zile, dar nu mai mult de 3 luni (pentru 4xOney). Solutiile de Creditare Oney sunt disponibile exclusiv pentru produsele si serviciile vandute online si sunt valabile pentru un credit de minimum 450 Lei si maxim 12.000 Lei.


Prin acceptarea prezentului document confirmati ca intelegeti si sunteti de acord ca exercitarea de catre dvs. a dreptului de denuntare a contractului de vanzare- cumparare si returnarea produselor achizitionate de pe Quickmobile.ro pentru care ati beneficiat de o solutie de creditare 3x Oney sau 4x Oney in baza unui contract de credit incheiat online cu Oney Bank, atrage incetarea automata a contractului de credit fara nicio alta formalitate, in conformitate cu TERMENII SI CONDITIILE GENERALE APLICABILE ACORDARII ONLINE A SOLUTIILOR DE CREDITARE ONEY (3XONEY SI 4XONEY) si a termenilor si conditiilor din aceasta pagina.

Intr-o astfel de situatie, prin acceptarea prezentului document intelegeti si sunteti de acord ca rambursarea de catre Alegna Serv SRL a tuturor sumelor astfel finantate sa fie efectuata de Alegna Serv SRL prin utilizarea aceleiasi metode de plata utilizate de dvs., mai exact prin restituirea de catre Alegna Serv SRL a sumei integrale a pretului de achizitie si a oricaror sume finantate prin contractul de credit, in contul indicat de catre Oney Bank in scopul achitarii sumelor datorate de dvs. in legatura cu creditul 3xOney sau creditul 4xOney.


Oney Bank este o institutie de credit franceza autorizata sa desfasoare activitati de creditare si de plata de Autoritatea Franceza de Control Prudential si Rezolutie (“ACPR”), organizata si functionand ca societate pe actiuni in conformitate cu legislatia din Franta, cu un capital social de 51.286.585 euro, inregistrata in Registrul Comertului si Societatilor din Lille Metropole sub numarul 546 380 197, cu sediul situat in str. Avenue de Flandre, nr. 34, Croix (59170), adresa de email: serviciulclienti.ro@oney.com, supravegheata de autoritatea competenta franceza, ACPR, precum si de Banca Nationala a Romaniei si furnizeaza Solutiile de Creditare Oney transfrontalier, fara prezenta fizica pe teritoriul Romaniei.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici