CADOURI SUPRIZA DE PASTE

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

REGULAMENT
“GASESTE OUL DE PASTE SI VEZI CE ITI ADUCE IEPURASUL”


1.ORGANIZATOR:
Concursul este organizat si desfasurat de  Euro Retail Tech SRL (denumita in continuare Organizator), societate comerciala din Romania, cu sediul pe Str Ferastraului, nr 28-30, Baia Mare, Maramures si inregistrata la Registrul Comertului cu Nr J24/422/2005!
Participantii la acest concurs sunt obligati sa respecte termenii prezentati in Regulamentul Oficial al Concursului (denumit in continuare "Regulament"), asa cum este specificat in continuare.

2. CONDITII DE PARTICIPARE:
In concurs se poate inscrie orice persoana, cu varsta peste 18 ani, cetatean roman, exceptie facand angajatii Organizatorului, rudele acestora de gradul I, precum si alte persoane asociate concursului.

3. INSCRIERE:

Pentru a se inscrie in Campania “Cauta oul rosu si vezi ce surpriza iti aduce iepurasul”, participantii trebuie sa caute pe site-ul www.quickmobile.ro produsele care au un ou pe poza de produs. Daca achizitioneaza unul din aceste produse clientul intra automat in marea extragere pentru castigarea unui Apple Watch.

4. DURATA:


01 aprilie – 04 mai 2016

5. PREMII:

Marele premiu este un Apple Watch! Castigatorul se va alege dintre persoanele care au achizitionat unul din produsele participante la concurs.

6. DESEMNAREA CASTIGATORULUI:
Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sort din numarul total al inscrisilor si va fi anuntat pe data de 5 mai 2016.
Daca in termen de 5 zile nu se va reusi stabilirea unei comunicari cu castigatorul, atunci se va alege un alt castigator iar ciclul se repeta pana la validarea castigatorului.
Pentru validarea premiului castigatorul, ca persoana fizica, va prezenta actul de identitate si dovada achizitiei produsului participant la concurs!

7. LITIGII:


In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri, decizia Organizatorului este definitiva. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata campaniei si va face public acest lucru.

8. CLAUZE FINALE:


Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea validarii unui castigator, de genul imposibilitatea de notificare a castigatorului cauzata de utilizare a unui pseudonim, schimbarea adresei de e-mail a participantului sau neprimirea, necitirea corespondentei de catre acesta, imposibilitatea probarii identitatii si a datelor de contact comunicate pentru ridicarea premiului, etc.
Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea concursului in conditiile normale conform celor prezentate, insa nu isi asuma raspunderea pentru eventualele nemultumiri, contestatii ale participantilor, care nu vizeaza incalcari ale cadrului legislativ in vigoare.
Castigatorii validati isi asuma responsabilitatea asupra respectarii conditiilor impuse de parteneri referitoare la termenele de ridicare, a varstei legale si a datelor personale solicitate in vederea intrarii in posesie a premiilor castigate.
Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de accord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.
In cadrul acestui concurs, nu este posibila inlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia in bani si/sau in alte obiecte, dupa cum nu este permisa, in nici o situatie, cedarea premiului castigat catre unul sau mai multi terti.

9.PROTECTIA DATELOR PERSONALE:

Organizatorul nu are ca scop strangerea si utilizarea datelor cu caracter personal in cadrul acestui concurs.
Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la:
- Colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind adresa de e-mail pe care candidatii o folosesc pentru a valida inscrierea in concurs precum si a datelor oferite cu acest scop. Castigatorii isi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume/ prenume, varsta, ocupatia, nr de telefon, adresa e-mail, orasul din care provin, etc. si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiilor stabilite prin acest Regulament;
- Stocarea acestor date si prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, respectiv: reclama, marketing si publicitate.
Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Castigatorilor si le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament.

Participantii au dreptul sa refuze, in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat in legatura cu participarea la concurs sa fie prelucrate in scop de marketing direct sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. Participantii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor cu caracter personal in orice moment, din motive intemeiate si legate de situatia personala.

Participantii au, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile si completarile ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opozitie, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.quickmobile.ro la sectiunea pagina speciala-regulament concurs.

Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.
Concursul se desfasoara in mediul online pe site-urile www.quickmobile.ro !

Organizator
 Euro Retail Tech SRL
e-mail info@quickmobile.ro
website www.quickmobile.ro

 

 

 

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici