Smartwatchul la un pret accesibil nu e un MIT!

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Timpul trece indiferent cu ce l-ai masura. Ceas analogic, digital sau clepsidra. In ultimii ani, de cand au aparut smartwatch-urile, din ce in ce mai multi oameni au ales sa-si organizeze timpul cu astfel de dispozitive care iti usureaza viata.

Indiferent de unde iti petreci majoritatea timpului, la volan, la birou sau lucrezi in domenii in care activitatea fizica si deplasarea sunt necesare, smartwatch-ul e intotdeauna o alegere potrivita pentru a te organiza cat mai bine si pentru a castiga timp. Pana la urma, nu poti da gres cu el. Il incarci, l-ai conectat la smartphone-ul tau si esti conectat la tehnologie in timp real direct cu incheietura ta.


Desi au pornit ca niste gadget-uri care au un pret nu tocmai accesibil pentru publicul larg, cu trecerea timpului si evolutia tehnologiei, au aparut din ce in ce mai multe modele noi la preturi din ce in ce mai accesibile.


Si tocmai de asta am va sa prezint unul din smartwatch-urile astea. Care la un super pret de achizitie, are caracteristici asemenea modelelor de top.


Este vorba de smartwatch-ul STAR, modelul MTS003. La prima vedere pare un smartwatch sport, obisnuit, cu o curea de silicon si un ecran simplu de 1,44". Rezolutia ecranului este de 128 x 128 pixeli iar autonomia ceasului este asigurata de o baterie de 230 mAh care se incarca printr-un conector microUSB.


Dar totusi hai sa vorbim de ce e acest produs un best-deal in ceea ce priveste categoria de smartwatch-uri.


Unul dintre punctele forte ale acestui smartwatch, este conectarea super rapida. Nu trebuie sa iti piezi timpul cu aplicatie separata de descarcat pe smartphone, cu actualizarea softului sau alte proceduri care uneori iti dau batai de cap. L-ai pornit, ai activat conexiunea bluetooth si vizibilitatea acestuia, il cauti in sectiunea Bluetooth pe smartphone, te-ai conectat si e gata. Il poti folosi atat pe Android cat si pe iOS.


La pretul pe care il are, sincer nu ma asteptam sa fie un smartwatch cu care poti sa raspunzi apelurilor telefonice. Adica come on, sunt dispozitive care la un pret de 6 ori mai mare nu pot face chestia asta. Si chiar sunt multumit de calitatea sunetului pe care il livreaza.


Notificarile mesajelor si ale aplicatiilor sunt si ele disponibile si functioneaza perfect. Daca totusi doresti sa activezi si alte functii smart, poti descarca cu usurinta aplicatia Fundo Wear. Astfel, smartwatch-ul iti va masura pasii pe care ii realizezi pe parcursul zilei si iti va monitoriza calitatea somnului. Pe langa asta poti seta o alarma de sedentarism, care te va atentiona atunci cand ai stat mult prea mult timp pe scaunul de birou si ai uitat sa faci putina miscare.


Sa nu uitam nici de functia "Anti-loss", foarte utila din punctul meu de vedere, care te ajuta sa iti gasesti cu usurinta smartphone-ul prin intermediul smartwatch-ului. Pe langa acestea, ai acces la calendar pe smartwatch, la un calculator, poti seta diferite alarme, poti folosi serviciul de comanda vocala al telefonului si iti va afisa si vremea orasului in care te afli.


De asemenea atunci cand vine vorba de divertisment, ai control asupra playlist-ului in momentul in care asculti muzica.


Concluzionand cele de mai sus, ai tot pachetul de functii al unui smartwatch de top, la un pret poate de 10 ori mai mic decat pretul altor smartwatchuri. Ce mai astepti?

Achizitioneaza-ti acest smartwatch la pretul unui accesoriu de telefon! Nu glumesc, are pretul unei huse de protectie pentru telefon. Il gasesti AICI! 

Articol scris de Zsolt Kiss

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici