STAR Smartwatch Curea Silicon Negru
Produs nou, sigilat

STAR Smartwatch Curea Silicon Negru

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 1.1 puncte = 1.1 lei (cashback)
Descriere produs

Smartwatch-ul Star este un gadget modern si in acelasi timp performant.

Acesta se conecteaza la smartphone-ul tau prin Bluetooth, fiind compatibil atat cu iOS cat si cu Android. Pe langa functia clasica de afisare a orei, acest ceas afiseaza si apelurile si mesajele primite pe telefon, ajutandu-te sa ramai conectat indiferent de activitatea pe care o realizezi. In plus, aplicatia Fundo Wear te ajuta sa accesezi functii suplimentare. Astfel, ceasul dispune de pedometru, masurand pasii pe care-i realizezi. Alarma de sedentarism te atentioneaza atunci cand ai fost inactiv pentru prea mult timp si te motiveaza sa faci msicare. De asemenea,smartwatch-ul are si functie de monitorizare a somnului.

Smartwatch-ul Star este realizat din materiale durabile si dispune de o curea din silicon. Acesta are un design modern, casual, in culoarea neagra si poate fi purtat cu orice ocazie.

  • Cod MemoX: 158578
  • Cod EAN: 6426495333692
  • Cod Producator: MTS003
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • CPU: MTK2502D
  • Memory: RAM 32Mb + ROM 32Mb
  • Capacitive touch screen 1.44" 128*128* pixel
  • Bluetooth version 4.0 (support Android&iOS)
  • Function: BT call, BT SMS, Anti lost, Alarm, Pedometer, Sleep monitor, Sedentary reminder, Information notification
  • Battery: Lithium-ion 3.7 V 230 mAh

 

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota