REVIEW: Harman Kardon Allure cu Alexa

Articol scris de Adina Ananie
Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

 

Piata boxelor inteligente este intr-o continua expansiune, iar daca acum cativa ani Google Home si Amazon Echo erau singurele optiuni existente, acum lucrurile s-au schimbat. Siri are propriul Homepod, pana si Cortana are Invoke, dar totusi Alexa ramane liderul asistentilor vocali, fiind inclusa in cea mai mare parte a boxelor inteligente. Iar acum, un nume cu greutate in domeniul audio o include pe simpatica Alexa si toate capacitatile sale inteligente: Harman Kardon Allure.

Este o boxa care iti atrage atentia in primul rand datorita designului. Daca esti familiarizat cu alegerile Harman Kardon in ceea ce priveste designul boxelor Aura Studio, vei intelege si povestea Allure. Dar pentru un novice in domeniu, boxa ar putea trece cu usurinta drept un dezumidificator elegant. Personal, mi se pare ca boxa Allure aduce un plus de je-ne-sais-quoi locuintei, si este un element de decor cu adevarat special. Dar cu siguranta nu asta e motivul pentru care ai alege-o, asa ca hai sa trecem la sunet.

Sper ca iti place basul, pentru ca boxa asta ofera un bass mai intens decat oricare alta din categoria sa. Cu un woofer de 3,5 inchi, asigura propagarea unui sunet puternic si clar,360 de grade. Asta era déjà de asteptat, fiind o boxa Harman Kardon calitatea audio este una extraordinara. In ceea ce priveste conectarea, se realizeaza rapid prin Bluetooth. Reglarea sunetului o poti face direct de pe boxa, din partea de sus a acesteia, iar LED-urile incorporate iti asigura un show de succes.

Allure & Alexa

Despre Alexa am mai discutat si deja stiti ca ne place mult, fiind un asistent personal eficient si extrem de simpatic. Boxa Allure are 4 microfoane prin care Alexa sa auda si sa raspunda la cererile tale si functioneaza foarte bine. De la stirile zilnce, la memento-uri sau prognoza meteo, ai acces la toate functiile smart de care este capabila Alexa. Am testat si partea de muzica, si din fericire Alexa functioneaza perfect cu Spotify asa ca orice piesa am cerut, a fost redata la calitate foarte buna. In schimb, trebuie sa stii ca nu vei putea sa preiei apeluri telefonice prin boxa.

Daca ai deja cateva gadgeturi compatibile cu Alexa prin casa, vor functiona perfect. Becuri, TV, termostatul sau o gama variata de alte dispozitive smart pot fi controlate prin comenzi vocale daca sunt compatibile cu sistemul Amazon Alexa. Va trebui sa verifici asta.

Sau daca inca nu ai alte gadgeturi prin casa, vei putea tine cont in viitor de compatibilitatea cu Alexa in momentul in care te decizi sa faci o astfel de achizitie.

In concluzie…

Daca esti in cautarea unei noi boxe pentru casa, Allure este o optiune foarte buna. Calitatea audio este extrem de buna, iar Alexa este mereu o placere de testat.

O gasesti AICI.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici