HARMAN KARDON Boxa Allure Negru
Produs nou, sigilat

HARMAN KARDON Boxa Allure Negru

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 6.5 puncte = 6.5 lei (cashback)
Descriere produs
Testeaza noua boxa inteligenta Allure conceputa de Harman Kardon, creata cu scopul de a-ti face viata mai usoara si in acelasi timp sa te bucuri de o experienta audio incredibila.

Boxa Allure devine principalul responsabil pentru ca tu sa asculti melodiile tale preferate la o claritate remarcabila si in acelasi timp sa iti simplifici viata, datorita sistemului de control vocal integrat, Amazon Alexa care este mereu gata sa execute comenzile tale in cel mai scurt timp.

Cu ajutorul bandei duale WiFi, te conectezi la asistentul vocal Alexa, care iti va satisface imediat toate nevoile. Datorita celor 4 microfoane integrate si a sistemului de anulare a zgomotului din jur, comanda ta vocala va fi clara si posibil de executat chiar si din celalalt colt al incaperii.

Sistemul Bluetooth integrat iti va permite sa asculti melodiile tale preferate de pe smartphone-ul tau, controlul acestora realizandu-se de la o distanta de pana la 10 metri.

Designul boxei permite o transmisie de pana la 360 de grade a sunetului si a luminii, creandu-se astfel o atmosfera relaxanta si plina de viata, cu un sunet bogat si clar.

Pentru a da startul boxei Allure de la Harman Kardon este nevoie sa introduci dispozitivul in priza, sa te conectezi la aplicatia Alexa si sa incepi sa profiti de avantajele oferite de aceasta boxa inteligenta!
  • Cod MemoX: 204263
  • Cod EAN: 6925281931024
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

• Total rated power: 60W

• Frequency response: 40 – 20kHz

• Transducers: 38mm x 3

• Subwoofer: 90mm

• Dimension (W x D x H): 166mm x 166mm x 193mm

• Weight: 2.5kg

• Power supply: 19V/3A

• Wi-Fi: IEEE 802.11 a/b/g/n/ac

• Wi-Fi operating frequency: 2.4GHz band and 5GHz band

• 2.4GHz Band transmitting power: ​

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

cosmin
10 September 2019
HARMAN KARDON Boxa Allure Negru
Perfecta

Pur si simplu perfecta sunet genial totul tipic Harman Kardon


Eu nu am acces la aplicatia hk alexa setup din app store. Ma poate ajuta cineva? Multumesc
Aurelia Necula 17 December 2020