Cum te ajuta sistemele de securitate RING sa-ti protejezi locuinta

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Poti sa fii in controlul securitatii casei tale daca apelezi la noile solutii smart care se instaleaza usor si iti permit sa accesezi informatii in timp real prin intermediul unui smartphone. Sistemele create de RING te vor ajuta daca ai in plan sa imbunatatesti securitatea casei si bunurilor tale. In plus, hai sa recunoastem: pe langa dimensiunea practica, e si foarte fun sa te joci cu solutiile performante pe care azi le poti accesa cu un singur click.

Sistemul de securitate cu senzori multipli

Kit-ul Alarm Home Security de la RING este ideal pentru cei care doresc sa aiba o solutie de securitate eficienta direct din cutie, fara complicatii. Alarma poate fi setata direct din smartphone sau tableta, indiferent de locul in care te afli.

Alarm Home Security Kit Alb


In sistem vei gasi o statie de baza, care se conecteaza la internet prin WiFi sau cablu tip Ethernet. La unitatea principala vei putea asocia senzori de contact fixati pe usi sau ramele ferestrelor, dar si detectori de miscare aflati in puncte ale casei alese de tine. Daca ai animale de casa, este bine sa stii ca alarma nu se va declansa automat datorita tehnologiei inteligente implementate de producator.

Alarma poate fi armata/dezarmata cu ajutorul tastaturii fizice din casa, insa vei putea controla la fel de bine sistemul de pe un device mobil. Pentru a creste raza de actiune a alarmei, RING a inclus in set un device care creste acoperirea la pana 75 de metri de la statia principala.

Daca ai probleme cu furnizarea curentului in zona unde locuiesti, este bine sa stii ca sistemul este prevazut cu o baterie care ii asigura o autonomie de 24 de ore.

Toate alertele vor fi trimise direct pe tableta sau telefonul tau mobil, sistemul fiind compatibil cu dispozitive care ruleaza Android, iOS sau Windows.

Camera cu microfon pentru exterior

RING a creat Spotlight Cam, pe care o poti fixa in afara locuinte, ca masura de securizare a perimetrului aflat in imediata apropiere a casei. Camera este rezistenta la apa si praf, iar datorita bateriei puternice cu care este echipata, ai flexibilitate in privinta pozitiei in care o amplasezi.

Spotlight Cam 1080p Outdoor Wi-Fi Camera With Night Vision, 110 Decibeli, Rezistenta La Apa Si Praf, Vedere Nocturna, Alb

 

Modelul poate sa inregistreze la calitate HD. Camera are microfon si difuzor, astfel incat poti discuta cu persoana aflata in fata obiectivului.

Producatorul a integrat in Spotlight un senzor de miscare, iar camera poate inregistra si intr-un mediu cu luminozitate scazuta datorita LED-urilor incorporate.

Prin intermediul unei aplicatii dedicate, vei putea vedea direct pe smartphone sau tableta imaginile captate in timp real de camera.

Soneria smart cu senzori de miscare

Soneria Video Doorbell de la RING are functii care cresc gradul de securitate al casei tale. Device-ul foloseste senzori de miscare si functioneaza la parametri buni chiar si noaptea, iar fluxul video este redat in modul HD.

Sonerie Video Doorbell (2nd Gen) Venetian Bronze Aramiu


Poti conecta soneria la reteaua WiFi, astfel incat vei putea avea acces la imagini direct pe telefon.

Device-ul se instaleaza foarte usor. Trebuie doar sa montezi suportul soneriei pe perete, dupa care sa fixezi soneria si sa o lasi sa-si faca treaba.

Interesant este ca soneria poate fi conectat cu asistentul digital Alexa, iar tu vei putea discuta cu cel aflat in fata obiectivului, datorita microfoanelor si difuzorului incluse in device.

Asadar, avem combinatia ideala intre visurile din copilarie, cand ne jucam de-a detectivii, nevoia reala de asigurare a locuintei si placerea de a descoperi inovatiile uluitoare ale tehnologiei smart.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici