RING Sistem alarma casa/birou antiefractie complet, include 5 produse, usor de instalat, security kit, culoare alb
Produs nou, sigilat

RING Sistem alarma casa/birou antiefractie complet, include 5 produse, usor de instalat, security kit, culoare alb

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 9.3 puncte = 9.3 lei (cashback)
Descriere produs
Setul de securitate pentru casa de la Ring este simplu de instalat si include o statie de baza, o tastatura, senzor de contact, detector de miscare si un distribuitor de semnal.

Statia de baza este creierul din spatele operatiei pastrandu-va sistemul online si conectat la dispozitivele dvs. Alimentat de la retea, cu o baterie de rezerva reincarcabila de 24 de ore inclusa, sistemul se conecteaza la internet prin WiFi sau Ethernet.

Montati senzorii de contact pe usi sau ramele ferestrelor pentru a afla cand sunt deschise. Montati detectorii de miscare in colturile camerei sau pe peretii pentru a detecta miscarea in interiorul casei. Sistemul este suficient de inteligent conceput pentru a ignora animalele de companie care cantaresc sub 20kg atunci cand este montat la o inaltime de peste 2 m.

Tastatura va permite sa va monitorizati casa din interior. Modul de securitate de control 'Dezarmat' dezactiveaza senzorii si va permite sa va deplasati liber in casa. Setati modul 'Away' pentru a activa toti senzorii pentru a va proteja casa in timp ce sunteti la serviciu sau in vacanta. Sau, activati senzorii cu setarea 'Acasa', oferindu-va flexibilitatea de a proteja parterul, in timp ce lucrati la etaj.

Extindeti semnalul de la statia de baza Ring la alte componente de alarma Ring, asigurandu-va ca acoperirea de securitate este puternica si clara. Range Extender se conecteaza la o priza de perete standard si utilizeaza tehnologia Z-Wave, oferind o arie de acoperire de 75m de la statia de baza. Chiar daca curentul se opreste acasa, proprietatea dvs. va fi in continuare protejata timp de 24 de ore de bateria de rezerva.

Cand sistemul este armat, acesta trimite alerte instantanee catre telefon sau tableta ori de cate ori usile sau ferestrele sunt deschise si cand miscarea este detectata acasa, astfel incat sa va puteti monitoriza proprietatea de oriunde prin aplicatia Ring. La iesire ati uitat sa setati alarma? Nu va faceti griji - cu Ring va puteti activa sau dezarma alarma indiferent unde va aflati.
  • Cod MemoX: 47822
  • Cod EAN: 842861101959
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Remote Monitoring CapabilitiesInfo: Yes
  • Network ConnectivityInfo: Bluetooth, Wi-Fi, Z Wave, Zigbee
  • Maximum Wireless Range: 250 feet
  • Works WithInfo: Amazon Alexa, Ring
  • Voice Assistant Built-inInfo: No
  • Power Source: Battery-powered, Plug-in
  • Operating System Compatibility: Android, Apple iOS, Mac, Windows

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota