EVOLUTIA SAMSUNG GALAXY NOTE 5 FATA DE GALAXY NOTE 4

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Cele doua modele, Samsung Galaxy Note 4 si 5 au fost lansate la un an distanta, timp in care Samsung a lucrat atat la interiorul cat si la exteriorul Note 5. In ciuda faptului ca ambele dispun de acelasi display de 5.7 inch, Note 5 este mai mic in dimensiuni decat Note 4, datorita design-ului care il face mai usor de manevrat si manipulat. Click aici pentru produsul prezentat.

 

Cadrul metalic unic care inveleste Note 5 pentru un look nou, face ca toate simturile sa-ti fie trezite. Partea din spate a Note 5 a fost si ea schimbata si este acum din sticla Gorilla Glass 4, nu din plastic cum este la Note 4. Marginile sunt fine si rotunjite, lucru care face din Note 5 un smartphone elegant.

 

Ambele modele dispun de senzor de amprenta digitala si de S Pen, fara de care acest smartphone nu ar fi un Note. In cazul Note 5, acest S Pen este mult mai bine ascuns si integrat decat la Note 4. Acum cu un singur click pe S Pen, acesta iese mai usor si mai repede, decat in cazul Note 4 unde trebuia sa-l prinzi cu unghia pentru a-l putea folosi.

Din punctul de vedere al camerei foto, cei 16 MP sunt prezenti la ambele modele, dar Note 5 beneficiaza de 5 MP la camera frontala, in comparatie cu 3.7 MP aflati la Note 4. Intra aici si cumpara produsul.

 Exista cateva diferente si din punctul de vedere al memoriei. De exemplu Note 4 dispune de slot pentru cardul de memorie pana la 128 GB, pe cand Note 5 nu dispune de acest slot. Memoria interna la Note 4 este de 32 GB si 3 GB de RAM, iar la Note 5 se poate alege intre memorie de 32 GB sau 64 GB si 4 GB de RAM. In concluzie, Note 5 ruleaza mai repede decat Note 4.

Sistemul de operare prezinta si el un motiv de comparatie, deoarece Note 5 dispune de varianta Android 5.1 Lolipop, iar Note 4 de varianta Android 4.4 KitKat, insa ambele modele vor primi update la versiunea 6.0 .

QuickMobile ti-a adus in prim plan principalele caracteristici ale celor doua modele, Note 4 si Note 5. In functie de ceea ce cauti la un smartphone, poti alege intre cele doua variante. Tehnologia avanseaza in fiecare secunda iar pentru tine a venit momentul sa te decizi. Click aici pentru Samsung Galaxy Note 5.

Tu ce ai alege? Samsung Galaxy Note 4 sau Samsung Galaxy Note 5? Decizia e in mainile tale ! Alege-ti preferatul de aici.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici