XIAOMI Smartwatch Watch S1 Active Bluetooth GPS Wi-Fi 47 mm Global Plastic Negru
Produs nou, sigilat

XIAOMI Smartwatch Watch S1 Active Bluetooth GPS Wi-Fi 47 mm Global Plastic Negru

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 5.07 puncte = 5.07 lei (cashback)
Descriere produs

Cu Xiaomi Mi Watch S1 Active, vei obtine mult mai mult decat un ceas elegant care va indica intotdeauna ora exacta. Acesta va deveni aliatul tau perfect in timp ce faci exercitii fizice. Datorita ecranului AMOLED luminos si foarte clar de 1,43 inci, poti citi foarte usor toate datele importante. Astfel, stii exact cum te-ai descurcat si stii imediat daca trebuie sa mai faci o tura. In acest fel, te vei mentine in forma si vei obtine tot ce e mai bun de la antrenamentele tale.

Alege dintre 117 moduri de fitness diferite si 19 moduri profesionale pentru a obtine setarea potrivita pentru fiecare moment. Astfel, te vei putea concentra in intregime asupra propriei performante, in timp ce semnele tale vitale sunt urmarite de ceasul inteligent. Poti tine Xiaomi Mi Watch S1 Active pornit toata ziua, astfel incat dispozitivul sa creeze o imagine de ansamblu completa a ritmului cardiac, a momentelor de stres, a comportamentului de somn si a nivelului de oxigen (SpO2) din sange. Biosenzorul PPG monitorizeaza ritmul cardiac 24 de ore pe zi si stocheaza curba ritmului cardiac din ultimele 30 de zile.

Bineinteles, Xiaomi Mi Watch S1 Active este echipat cu toate gadgeturile tehnice la care te poti gandi, cum ar fi plata fara contact, GPS cu cinci directii, apelare prin bluetooth si o tasta rapida pentru apelare in caz de urgenta. Astfel, te poti bucura de sport in liniste, chiar si pe timp de noapte.

Xiaomi Mi Watch S1 Active este destinat pentru o viata foarte activa. Prin urmare, este, de asemenea, rezistent la apa (5 ATM), astfel incat il poti purta pur si simplu in timp ce inoti si faci dus. De asemenea, convenabil este faptul ca ceasul inteligent este extrem de usor (doar 36,3 grame).

Bateria acestui smartwatch dureaza 12 zile in modul standard si pana la 24 de zile in modul de economisire a bateriei. Incarcarea completa a Xiaomi Mi Watch S1 Active dureaza aproximativ 2,5 ore, astfel incat il vei putea utiliza din nou saptamani intregi fara probleme. Pentru o usurinta optima de utilizare atunci cand citesti si analizezi datele, poti imperechea cu usurinta ceasul inteligent prin intermediul aplicatiei Mi Fitness.

In plus, ii poti da Xiaomi Mi Watch S1 Active exact aspectul pe care il doresti. Alege din nu mai putin de 200 de fete de ceas diferite si ofera noului tau smartwatch aspectul ideal in cel mai scurt timp.

  • Cod MemoX: 67131
  • Cod EAN: 6934177755224
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Sensors: Heart rate sensor (with blood oxygen sensor), accelerometer, gyroscope, geomagnetic sensor, atmospheric sensor, ambient light sensor
  • Dimensions: 46.5x47.3x11mm (not including the strap and local protrusions)
  • Satellite positioning systems: GPS, GLONASS, GALILEO, BDS, QZSS
  • Frame: Glass fibre-reinforced polyamide
  • Battery capacity: 470mAh
  • Display: 1.43" AMOLED display
  • Water resistance rating: 5 ATM
  • Resolution: 466x466
  • Operating temperature: -10℃-45℃
  • System language: English, German, Italian, French, Spanish, Japanese, Korean, Dutch, Portuguese, Turkish, Polish, Ukrainian, Romanian, Czech, Greek, Russian, Thai, Vietnamese, Brazilian Portuguese, Indonesian, Traditional Chinese, Swedish, Finnish, Norwegian, Danish
  • Adjustable length: 160-220mm
  • Compatible with: Android 6.0 or iOS 10.0 and above
  • Wireless connection: Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz, Bluetooth 5.2
  • Standards implemented: GB/T 30106-2013

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota