XIAOMI Smartwatch Mi Amazfit Pace Negru
Produs nou, sigilat

XIAOMI Smartwatch Mi Amazfit Pace Negru

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 5 puncte = 5 lei (cashback)
Descriere produs

Xiaomi Amazfit Pace este companionul perfect pentru antrenamentele tale. Dispune de functii avansate de monitorizare a activitatii fizice si in plus iti si permite sa ramai conectat pe parcursul intregii zile.

Fie ca alergi in interior sau in exterior, smartwatch-ul iti va masura pasii facuti, distanta parcursa, caloriile arse, ritmul si viteza. De asemenea, acesta colecteaza date si atunci cand dormi, pentru a-ti oferi informatii legate de calitatea somnului. Si pentru ca pentru a te antrena ca un profesionist, trebuie sa stii cum reactioneaza corpul tau la efort, Amazfit Pace dispune si de functie de masurare a ritmului cardiac, direct de la incheietura mainii. GPS-ul incorporat permite urmarirea traseului si a distantei parcurse, in mod exact. Toate aceste informatii iti sunt disponibile prin intermediul aplicatiei "Amazfit Watch", disponibila in App Store si Google Play.

Atunci cand te antrenezi, nu poti sa iti folosesti smartphone-ul, iar daca ai un smartwatch Amazfit, nici nu e nevoie, pentru ca acesta te alerteaza cand primesti un apel, mesaj sau notificare. De asemenea, ceasul te ajuta si sa asculti muzica, prin conectarea la casti wireless, prin Bluetooth. Are o memorie interna de 4GB, asadar poti stoca melodiile tale preferate pentru a te bucura de ele oricand doresti. Smartwatch-ul Amazfit Pace este creat astfel incat sa fie la fel de rezistent ca si tine. Astfel, dispune de certificare IP67, ceea ce inseamna ca este rezistent la murdarie, ploaie, stropire si scufundari accidentale. Are un display LCD, de tipul always-on si o rama ceramica, durabila si rezistenta la zgarieturi. Smartwatch-ul functioneaza cu o baterie care rezista pana la cinci zile in conditii normale de utilizare, sau 11 zile atunci cand nu utilizezi functiile smart.

Antreneaza-te ca un profesionist, cu ajutorul smartwatch-ului Xiaomi Amazfit Pace!

  • Cod MemoX: 176176
  • Cod EAN: 6970100370331
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Display size: 1.34'' / 320x300 px
  • Type: Always-on transflective color LCD touch screen
  • Weight: 1.9 oz / 54.5 g
  • Processor: 1.2 GHz Core
  • Storage: 4GB Total
  • RAM: 512 MB
  • Connection: Bluetooth 4.0 / BLE + WiFi
  • Battery life: 5 days regular use / 11 days basic use
  • Water resistance: IP67, resistant to water and dust
  • Heart rate sensor: Optical (PPG)
  • GPS + GLONASS

Review-uri (4 review-uri)


Ratingul general al produsului

4.75 (4 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Catalin Sorin
30 January 2020
XIAOMI Smartwatch Mi Amazfit Pace Negru
Rezonabil

Îl am de câteva zile... îl folosesc doar ca ceas și notificări... fără ceilalți senzori. Culorile sunt cam șterse, niște nuanțe mai pronunțate ar fi fost super ! Nu știu dacă se poate face ceva în privința asta. Aspect plăcut , bine lucrat. Interesant este faptul că rămâne conectat la telefon chiar și atunci când ascult muzică în căștile Bluetooth. Într-un cuvânt - Îmi place !


calin
15 August 2018
XIAOMI Smartwatch Mi Amazfit Pace Negru

Super calitate la pret convenabil.


Eduard
5 March 2018
XIAOMI Smartwatch Mi Amazfit Pace Negru
Foarte multumit

Timp de raspuns rapid; Este conform descrierii atat hardware cat si software; Un minus, dar, cred ca era de asteptat, expus la frig ( temperaturi cu minus) devine lent si se blocheaza.


Marian
12 September 2017
XIAOMI Smartwatch Mi Amazfit Pace Negru
Excelent

Il folosesc de cateva luni si sunt foarte multumit.


Poti da mai multe detalii? Inregistrarile sunt cat de cat ok? GPS, HR, functioneaza cum trebuie? Bateria tine cat zic ei? Adica 5 zile cu functiile smart? Merci
Kris Tina 20 September 2017