XIAOMI Smartwatch Amazfit GTR 47MM Carcasa Otel Inoxidabil si Curea Maro
Produs nou, sigilat

XIAOMI Smartwatch Amazfit GTR 47MM Carcasa Otel Inoxidabil si Curea Maro

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 4.31 puncte = 4.31 lei (cashback)
Descriere produs
Daca iti doresti sa imbini eleganta, tehnologia si utilitatea, toate in acelasi timp, atunci noul smartwatch Amazfit GTR de la Xiaomi este perfect pentru tine!

Amazfit GTR are un display de 1.39 inch 326 PPI AMOLED, care iti va oferi o vizualizare perfecta a notificarilor, dar si posibilitatea de a schimba interfetele ceasului, variatatea acestora fiind una extrem de mare.

Amazfit GTR are intregat un cip, care are rolul de a reduce consumul de energie si de a oferi o mai buna gestionare a acesteia, rezultatul final fiind o durata de viata a baterie mult mai mare, de 12 zile cu o multime de functii activate sau de 34 de zile cu functiile oprite.

Smartwatch-ul iti pune la dispozitie 12 moduri sportive, de la mersul pe jos, alergat sau inot, pana la alpinism sau schi. Daca esti un adept al inotului, nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste rezistenta ceasului, acesta avand o rezistenta de pana la 5 ATM.

In plus, ceasul poate sa iti recunoasca in mod automat pozitia de inot si sa furnizeze date SWOLF, consumul de calorii sau ritm, oferindu-ti date exacte asupra progresului tau. Un alt bonus al ceasului este senzorul optic de urmarire biologica, BioTrackerTM PPG si un algoritm performant, care iti ofera o monitorizare avansata a ritmului cardiac, timp de 24 de ore.

Amazfit GTR are o multime de alte functii, cum ar fi: remindere, cronometru, notificari ale aplicatiilor sau chiar a apelurilor. Xiaomi a luat in considerare fiecare aspect si chiar si cel mai mic detaliu atunci cand au dezvoltat smartwatch-ul Amazfit GTR, motiv pentru care acest ceas reprezinta cea mai buna solutie pentru tine.

Fii smart, elegant si mereu in miscare cu noul Amazfit GTR!
  • Cod MemoX: 204486
  • Cod EAN: 6970100372342
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Dimensions: 47.2 x 47.2 x 10.75 mm
  • Weight: 48 g
  • Screen: 1.39" AMOLED, Resolution 454x454, 326 ppi
  • Touch Screen: Corning Gorilla 3 tempered glass + Anti-fingerprint coating
  • Types of Standard Watch Straps: Stainless steel: Brown leather strap
  • Strap Width: 22 mm
  • Water & Dust Resistance Grade: 5ATM
  • Sensors: BioTrackerTM PPG biological tracking optical sensor, 6-axis acceleration sensor, 3-axis geomagnetic sensor, Air-pressure sensor, Capacity sensor, Ambient light sensor
  • Positioning: GPS+GLONASS
  • Connectivity: BT5.0 BLE
  • Battery: 410mAh LiPo
  • Charging Method: Magnetic charging base, 2Pin Pogo Pin charging
  • Theoretical Charging Duration: Approx. 2 hours
  • Battery Life: Typical usage scenario: 24 days Heart rate always on, sleep monitoring,150 pushed notifications with screen light-up, lift the wrist to see the screen 30 times, run or exercise 3 times a week for 30 minutes with GPS on, and 5 minutes for other operations. Basic watch mode: 74 days: Turn off Bluetooth, heart rate, and other features, and raise your wrist to see the screen 100 times a day. GPS continuously on: 40 hours: Battery life may vary according to usage, settings and many other factors and actual results may differ.
  • Body Materials: Metal, microcrystalline zirconium ceramics, polymer materials
  • Supported Devices: Android 5.0 and above, iOS 10.0 and above

Review-uri (2 review-uri)


Ratingul general al produsului

4.5 (2 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Herta
4 January 2021
XIAOMI Smartwatch Amazfit GTR 47MM Carcasa Otel Inoxidabil si Curea Maro
Minunat

Exact ce cautam! Multe plusuri. Aspect placut, bateria tine mult, rezistent la apa, elegant si sportiv deopotriva.


Mihai
2 September 2020
XIAOMI Smartwatch Amazfit GTR 47MM Carcasa Otel Inoxidabil si Curea Maro
Îmi place

Vă salut. Deși am așteptat ceva timp până la primirea comenzii, consider că s-a meritat. Cutia este albă, deși nicăieri pe net nu am văzut un unbox cu această cutie. Sper să fie model mai nou sau... Recomand tuturor să verifice recenzii, înainte de achiziționare, deoarece nu este smartwatch și să nu fiți dezamăgiți. Cine dorește să vadă poze, să vorbească la "ceas" sau aplicații, să stea departe de el. Pe de altă parte, mă îndoiesc că oamenii normali dau mii de lei pe un telefon performant pentru a vorbi la ceas sau să vadă poze pe ceas. Acum să revin in topic: Bateria, la mine, nu ține așa mult, dar cred că este datorită feței de ceas cu fundal alb; cu toate acestea cred că ajunge la 12 zile, ceea ce este arhisuficient. Selecția de fețe din aplicație este mare, dar mie, cel puțin, nu îmi plac. Din fericire, sunt metode de a instala alte fețe neoficiale, mult mai estetice. Ceasul poate avea doar o față instalată la un moment dat, plus cele două stock. Este un mic neajuns, dar se poate trece peste. Acuratețea pulsului este ok. Sunt variații de plus/ minus 5 bpm. Altceva nu am testat, deci nu pot să mă pronunț. Minusuri: Are lag uneori, nu poți refuza un apel fără un mesaj predefinit (nu cred că este așa greu de implementat), caracterele românești nu sunt afisate, puține fețe in memoria ceasului. Plusuri: Baterie de durată, aspect foarte frumos ( cel puțin cel de inox), instalare fețe nonstock destul de facilă. Eu sunt mulțumit. Sper că am fost de ajutor. Acum sper să țină