XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru
Produs nou, sigilat

XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 3 puncte = 3 lei (cashback)
Descriere produs

Xiaomi Amazfit Bip e smartwatch-ul cu care poti ramane conectat si motivat pe parcursul intregii zile.

Dispune de un display de 1.28 inchi si o baterie de 190 mAh care are o autonomie de pana la 45 de zile. Senzorul de masurare a ritmului cardiac ofera informatii importante legate de modul in care corpul tau reactioneaza la efort, Amazfit avand functii avansate de monitorizare a activitatii fizice. Ceasul se poate sincroniza cu diverse aplicatii fitness, precum MiFit sau Notify&Fitness, pentru a vizualiza statistici legate de exercitiile tale.

Datorita GPS-ului incorporat, Amazfit detecteaza pozitia ta si iti trimite o notificare pentru fiecare kilometru parcurs. Smartwatch-ul te ajuta si sa ramai conectat, afisand apelurile si mesajele primte pe telefon. Display-ul ceasului are o tehnologie de reflectare a luminii, astfel incat informatiile afisate sa fie perfect vizibile oricand. Ceasul este realizat din policarbonat, fiind foarte rezistent si in acelasi timp foarte usor. Astfel, cantareste doar 32g.

Cu Xiaomi Amazfit Bip ai parte de performanta si un design atractiv.

  • Cod MemoX: 186505
  • Cod EAN: 6970100371956
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Weigh: 32g
  • Dimenshions: Strap Length — 11 + 8.5 cm, width — 2 cm
  • Material: Zirconia ceramics + polycarbonate
  • Screen: 1.28 ″, touchscreen, reflective, color, 2.5D, Gorilla Glass 3 with oleophobic coating
  • Resolution: 176×176 pixels
  • Battery: 190 mAh Lithium polymer
  • Charging time: 2.5 hours
  • Operating time: up to 45 days
  • Standby time: up to 120 days
  • Wireless connections: Bluetooth 4.0, Wi-Fi
  • Sensors: Heart rate sensor, Acceleration sensor, Gyro, Geomagnetic sensor, Light sensor
  • Functionality: Time, Weather, Accept incoming calls, Message notifications, Social network notifications, Digital compass, GPS + Glonass, Bluetooth music
  • Type of Alert: Vibration
  • Support: Bluetooth 4.0, Android 4.4 or higher
  • Water protection: IP68, moisture, and dust protection

Review-uri (27 de review-uri)


Ratingul general al produsului

4.74 (27 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

mihail
29 September 2020
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru

Face toți banii


Sergiu Mihai
30 March 2020
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru
Foarte multumit

No reason to buy a more expensive smartwatch! Quickmobile, SUPREME SERVICE !!!!! ???? So quick! Multumesc!


ARDELEAN
16 December 2019
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru

Într-adevăr este cum se specifica merita bani.


Gheorghisor
25 July 2019
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru
Excelent

F.util,oriunde, in viata de zi cu zi.


Marius
21 July 2019
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru
Achiziție verificata

Recomand cu drag celor ce nu au timp sa încarce mereu ceasul. Baterie cu autonomie mare.


Claudiu
18 June 2019
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru
Foarte multumit

Are exact ce functiile pe care le doream : ceas , monitorizare pasi, functii minimale legate de apeluri, mesaje (mail, sms, whatsapp etc), cu o baterie excelenta


Croitoru-Ceara
15 June 2019
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru
Excelent

Excelent


Rares
14 April 2019
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru
Foarte multumit

Foarte multumit de produs


Andrei Marius
20 March 2019
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru
Foarte multumit

Produsul si livrarea au fost conform asteptarilor.


Gabriel
14 March 2019
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru
Raport calitate-pret excelent!

Am facut alegerea corecta cu acest produs, sunt foarte multumit! Il folosesc intens de16 zile si bateria s-a descarcat doar pana la 33%; sunt convins ca nu va tine 45 de zile o incarcare completa, dar sigur se va apropia de 25 de zile, ceea ce este oricum o performanta! Un singur minus notabil (in comparatie cu produsele similare de la brand-urile de top) - daca te indepartezi cu device-ul mai mult de 6-7 metri fata de telefonul mobil (al meu e un HTC 10) si ai 1-2 ziduri intre cele doua, semnalul Bluetooth al smartwatch-ului se intrerupe accidental. E singurul motiv pentru care nu primeste 5* deocamdata...


Sfia
6 January 2019
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru

Produsul si livrarea au fost conform asteptarilor. Un ceas foarte bun! Multumesc QuickMobile!!!


Cristian
25 October 2018
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru
Produs ok, livrare intarziata

Atentie la produsele la care este mentionat timpul de livrare! Zilele sunt lucratoare si nu calendaristice. La mine, din 7 zile s-au facut 12


catalin
15 October 2018
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru
Excelent

Calitate preț un produs excelent..


Radu
23 July 2018
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru

ok


William
14 July 2018
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru
Foarte multumit

Achiziționat cu 301 lei, tot de pe Quickmobile, este un best-buy, fiind printre puținele ceasuri care au autonomie foarte mare a bateriei, mulțumită ecranului ce folosește cerneală electronică, exact ca si la e-book readere(tehnologia e-ink, pentru cine nu știe ce reprezintă: este usor sa îți imaginezi că ai printat color sau monocrom, pe o hârtie, imaginea ce este afișată și ai plasat-o sub ecranul transparent prin care o vedem; atâta timp cat ai lumina care să îți pice pe ecran, vezi cât este ceasul, cu cât este mai multă lumina, cu atât vezi mai clar display-ul, iar dacă este seară, ca și la un ceas normal, ori aprinzi lumina ceasului, ca sa vezi ce îți afișează, ori trebuie sa il orientezi spre alta sursa de lumina). Display always on. Eu îl folosesc in special pentru a vedea cine mă apelează și a vedea sms-urile, din mers, fără să mai trebuiască să scot telefonul din buzunar sau din borsetă. Este util acest lucru, mai ales pt. cei care merg cu trotineta, bicicleta, scooter-ul, conduc etc. si care pot vedea cine ii apelează, dacă trebuie să oprească pentru a răspunde la apel, sau nu. Se poate rejecta apelul, sau se poate da ignore, de pe ceas. La apel in așteptare, vezi cine te suna, pe ceas, fără a mai lua telefonul de la ureche, in timp ce ești in prima convorbire. Pentru a vedea numele apelantului, trebuie să ai setat telefonul in limba engleză, altfel ai afișat doar numărul apelantului. Este util, să te trezească dimineața, vibrează pe mâna și nu trezește toată casa, așa cum se întâmplă la alarmele cu sunet. Nu ma interesează celelalte funcții de monitorizare, cel mult ma uit la monitorizare somn, din curiozitate. Asta nu înseamnă că nu funcționează cum trebuie, tot ce are acest ceas. Foarte important, ceasul nu se deconectează de la telefon, decât dacă vrei tu să oprești bluetooth-ul. Foarte stabilă conexiunea. Dacă nu îți găsești telefonul, poți să ii dai gasire de pe ceas si telefonul va începe sa sune strident, imposibil să nu dai de el. Si vice versa, poți cauta ceasul, dându-i comanda te pe telefon. Ceasul va vibra. Are senzor sa se aprindă lumina display-ului, atunci cand ridici mâna, sa vezi cat este ora si poti programa, intre ce ore să fie activ senzorul acesta. Poți sa te speli pe mâini cu ceasul, poti face dus si poți să te lași prins de ploaie. La toate acestea, ceasul rezistă.


Salut! Daca ceasul este conectat la telefon si apoi pleci departe de telefon, ceasul normal se deconecteaza, dar la revenirea langa telefon ceasul se reconecteaza automat sau trebuie conectat manual? Multumesc anticipat!
Marian Bordea 4 October 2018

Alexandru
12 July 2018
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru
Un smartwatch ok

Functionalitatea este ok, face exact ce promite. Fetele preinstalate nu sunt cine stie ce dar se pot adauga altele . Touch-ul raspunde ok, display ul este excelent. Recomand!


Serban
4 July 2018
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru
Inca are unele probleme

E frumos, bateria tine foarte mult, aplicatia Mi Fit e foarte buna pe partea de fitness dar: 1. daca limba telefonului nu e Engleza, n-o sa-ti arate cine te suna 2. diacriticele nu sunt recunoscute asa ca in locul lor vor aparea simboluri ciudate 3. am setat ca la apasarea lunga pe buton sa se stinga ceasul dar nu functioneaza, sunt obligat sa-l sting din setari 4. sensibilitatea touchului nu e stralucita, de multe ori selectezi ceva in loc sa derulezi 5. o chestie subiectiva, fetele de ceas mi se par prea incarcate, si nu foarte variate. In concluzie, s-a dorit sa fie un fel de Pebble dar e mai curand o bratara fitness decat un smartwatch.


Salut, Sunt aplicatii in Google Paly cu ajutorul carora poti sa iti personalizezi fetele pentru ceas. Eu am pierdut o noapte sa ma uit la ce pot oferi aplicatiile (in jur de 3000 de fete). Have fun!
Alexandru Vornicu 29 September 2018

Pelcer
4 July 2018
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru
Imi place

Pret/calitate ok.


Dan
21 June 2018
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru
Foarte multumit

Ușor de utilizat, bateria super


Cosmin
5 June 2018
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru

Bateria tine foarte mult (dupa o saptamana este la 46%, puls la 10 min, gps folosit vreo 3 ore). Ecranul este activ tot timpul; se vede foarte bine in exterior. Comod si usor.


Daniel
31 May 2018
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru
Super

Pret/calitate exceptional. Ecranul se vede mai bine la soare decat la un iPhone X : ))


Irofte
25 April 2018
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru
Excelent

E ok din toate punctele de vedere.Autonomie , design,calitate,preț ușor cam piperat dar merita!


George
12 March 2018
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru

Raport pret/calitate excelent.


Sorin
5 March 2018
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru
Simplu si functional

Pro: - foarte placut pe mana, usor, comod si chiar frumusel - bateria tine intradevar 2-3 saptamani (depinde cit si cum il folosesti) - in afara de aplicatia originala care e > OK, exista si aplicatii "auxiliare" care iti permit sa setezi tot felul de alarme, notificari sau sa schimibi fata ceasului cu 1001 variante Contra: - dimensiunea fontului si rezolutia ecranului fac dificila citirea textului notificarilor pentru cei care n-au ochi de soim


Vacaru
20 January 2018
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru
Recomand

Îl am de 5 zile și bateria are 85%Raspunde bine la comenzi.E mai frumos in realitate decât în poze,merita toți banii.


Gheorghe Iulian
10 January 2018
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru
Multumit

Am de ceva vreme un asemenea ceas si sunt foarte multumit de el. Se incarca foarte repede (1h) si bateria tine destul de mult. Il iau cu mine peste tot si ma ajuta foarte mult cu informatii. Aplicatia este user friendly si foarte usor de folosit. Cureaua este cauciucata si usor elastica. Imi este comod sa il iau la birou la cumparaturi la sala la fotbal. Il recomand celor care doresc un ceas cu autonomie mare si care sunt amatori in ale sportului.


Bran
14 December 2017
XIAOMI Smartwatch Amazfit Bip Negru
Multumit

La capitolul autonomie, ceasul este un bun exemplu pentru alte smartwatch-uri. De asemenea, îmi place că se încarcă rapid, în 20 de minute ajunge să încarce cam 30-40% din capacitatea bateriei. Sunt super multumit!


Are meniu in limba ENGLEZA, sau in ce limba?
Cornel Papară 5 January 2018