STAR Smartwatch Monitorizare Tensiune IP68 Verde Negru
Produs nou, sigilat

STAR Smartwatch Monitorizare Tensiune IP68 Verde Negru

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 2.16 puncte = 2.16 lei (cashback)
Descriere produs

Smartwatch-ul Star este un gadget care iti va monitoriza atent activitatea fizica, precum si starea de sanatate.

Acesta se conecteaza prin Bluetooth si prin intermediul aplicatiei H Band, disponibila in App Store si Google Play. Ceasul afiseaza ora, data, pasii facuti, distanta parcursa si caloriile arse, precum si calitatea somnului. In plus, masoara pulsul si tensiunea arteriala, direct de la incheietura mainii. Trebuie doar sa intri in meniu pe iconita aferenta unui tip de masuratoare si aceasta va incepe automat. In cateva secunde iti vor fi afisate pe display rezultatele testului. Smartwatch-ul Star te ajuta si sa ramai conectat pe parcursul zilei, afisand notificari privind apelurile si mesajele primite, precum si activitatea de pe retelele sociale. Smartwatch-ul se reincarca prin incarcator magnetic, usor si rapid.

Cu un ecran OLED si o curea din silicon, smartwatch-ul Star este un gadget modern si performant.

  • Cod MemoX: 172832
  • Cod EAN: 6426495338307
  • Cod Producator: EM58
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Display: 0.95" Oled screen
  • Bluetooth: BLE 4.0
  • Memory: 32KB+256KB
  • HR sensor: PD70-01C-TR7
  • Functions: Blood Presure Monitor, Heart Rate Monitor, Pedometer, Distance analysis, Calories, Sleep monitor, Hand raise light up, Sedentary reminder, Find my device, IP68 waterproof, Remote camera, Messages Sync (Facebook, Twitter), in coming call display
  • Support Android 4.4 and above, iOS 8.0 and above

Review-uri (3 review-uri)


Ratingul general al produsului

5 (3 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Perojinski
22 March 2018
STAR Smartwatch Monitorizare Tensiune IP68 Verde Negru

Livrare rapida,produsul conform descrierii, functioneaza impecabil si da intradevar este capabil sa monitorizeze tensiunea arteriala i-ar valorile indicate sunt in valori relativ egale cu cele ale unui tensiometru de brat. Singurul minus ar fi luminozitatea displayului in lumina soarelui,moment in care realizezi ca trebuie sa te uiti foarte atent si mult de mai aproape la display.


Ursu
18 January 2018
STAR Smartwatch Monitorizare Tensiune IP68 Verde Negru
Foarte multumit

după asocierea cu telefonul mobil ( program HBand) produsul funcționează conform specificaților ușor de setat stabil bateria bună , calitate /preț bună . recomand


Denis
8 September 2017
STAR Smartwatch Monitorizare Tensiune IP68 Verde Negru
Foarte multumit

Până acum nu m-a dezamăgit. îl folosesc mai mereu când ies la alergat cu o pereche de casti sport, prin bluethoot.