STAR Smartwatch Copii, Display TFT Color, GPS, SIM, Apel SOS, Control Parental, SeTracker 2 APP, Albastru
Produs nou, sigilat

STAR Smartwatch Copii, Display TFT Color, GPS, SIM, Apel SOS, Control Parental, SeTracker 2 APP, Albastru

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 0.5 puncte = 0.5 lei (cashback)
Descriere produs

Acest smartwatch Star este un gadget pentru copii, cu functii de localizare. Fiecare detaliu al acestui ceas, de la design la performante, a fost gandit pentru a se potrivi cat mai bine copiilor.

Smartwatch-ul functioneaza alaturi de aplicatia SE Tracker 2, disponibila in App Store si Google Play. In aplicatie poti realiza diverse setari privind activitatea ceasului. Smartwatch-ul functioneaza cu o cartela micro-SIM 2GSM si poate fi utilizat pentru a realiza apeluri telefonice. In agenda poti salva pana la 15 numere de telefon, iar functia SOS permite apelarea rapida a numarului salvat ca persoana de contact in caz de urgenta. Pana la trei numere pot fi setate pentru functia SOS. Copilul trebuie doar sa apese pe butonul "SOS" pentru trei secunde, iar persoanele vor fi apelate pe rand. Numerele din agenda trebuie setate din aplicatie. Ceasul masoara si pasii facuti.

De asemenea, parintii pot sa activeze functia de monitorizare a ceasului, pentru a fi la curent cu toata activitatea acestuia si pentru a-l localiza in timp real. In plus, exista o alerta care atentioneaza telefonul conectat in cazul in care ceasul este indepartat de pe mana. Pe display-ul smartwatch-ului este afisata ora si ziua, iar navigarea in meniu se realizeaza foarte usor, intrucat ceasul dispune de ecran tactil. O functie extrem de interesanta a ceasului este cea "spion", care permite parintilor sa asculte live ce se intampla in jurul copilului, spre exemplu: ce se vorbeste la ora sau cum isi petrece bona timpul cu cel mic. Functia Geofence permite setarea unui perimetru, iar cand copilul depaseste acel perimetru, vei primi o alerta pe smartphone.

Asadar, smartwatch-ul Star este un gadget performant, cu functii avansate de localizare si de monitorizare a activitatii copilului tau. Acesta are o curea din silicon, ajustabila si este disponibil in diverse culori.

  • Cod MemoX: 168567
  • Cod EAN: 401
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • CPU: MTK2503,260 MHZ
  • Display: 1.22 inch TFT Colorful display
  • Operating System: MTK G
  • Language: English, Chinese, Spanish, Russian, Portuguese,Turkish, German
  • Color: Pink,Orange,Blue
  • Product size: 31 X 52 X 11.8mm
  • Battery: 400mAh Lithium-ion polymer battery 3.7V
  • Speaker: 8Ω/0.5W speaker x 1
  • MIC: Built-in hi-fi MIC
  • Communication: GSM, GPRS
  • Location: GPS, AGPS, LBS, WIFI, Beidou Positioning
  • Physical buttons: POWER ON_OFF Key, SOS button, volume+, volume-
  • Compatible SIM: MicoSim

Smartwatch  initiation:

IMPORTANT! Before inserting the SIM card into the watch, the SIM card PIN code must be deactivated and a call initiated to activate the SIM card. Also, the watch must be powered off before inserting.

To start/stop the watch, press the On/Off button.

Then send an SMS to the SIM's number for APN setting (internet settings to be able to locate the watch).


SMS to be sent for PrePay cards in the Vodafone network: PW,123456,APN,LIVE.VODAFONE.COM#

SMS to be sent for PrePay cards in the Telekom network: PW,123456,APN,BROADBAND#

SMS to be sent for PrePay cards in the Orange network:

PW,123456,APN,NET#

Digi Mobile SIM not accepted.

Download, install and create an account on the "SeTraker 2" app from Google Play or App Store on your smartphone, then connect the watch with your phone by entering the ID listed on the back of the watch (default password is 123456).

 

 

Review-uri (3 review-uri)


Ratingul general al produsului

5 (3 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Mihai
25 November 2022
STAR Smartwatch cu GPS, SIM si Apel SOS Albastru
Super

Un ceas foarte bun pentru copii, am luat pentru fetița mea și e super incantata. L-am setat foarte ușor.


Cristian
1 June 2018
STAR Smartwatch cu GPS, SIM si Apel SOS Albastru
Super

Ok


Vasile
14 September 2017
STAR Smartwatch cu GPS, SIM si Apel SOS Albastru
Foarte multumit

Un smartwatch foarte reusit pentru a urmarii copilul cand iesi in oras sau in locuri de joaca. Am cumparat doua smartwatch si le-am testat, la pretul ce il au isi fac treaba.


Nu reusesc sa-l conectez cu programul instalat p etelefonul parintelui. am reusit dar sa sun pe numarul introdus in smartwach. ma puteti ajuta ?
Virginia Subhi 14 November 2022