REALME Smartwatch Realme Watch S Negru
Produs nou, sigilat

REALME Smartwatch Realme Watch S Negru

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 4.03 puncte = 4.03 lei (cashback)
Descriere produs
Realme Watch S va ajuta sa atingeti acum mai mult din obiectivele proprii datorita urmaririi a pana la 16 moduri sportive, monitorizarea ritmului cardiac si a oxigenului din sange, oferind in acelasi timp si asistenta sportiva, facandu-l astfel dispozitivul ideal pentru pasionatii de fitness.

Smartwatch-ul este fabricat din aliaj de aluminiu, care nu numai ca il face sa arate elegant, dar il face si durabil. Ecranul sau vine cu sticla Corning Gorilla Glass, sporind siguranta si durabilitatea. Indiferent daca sunteti in interior sau in aer liber, acest ecran tactil color mare isi adapteaza automat luminozitatea la imprejurimi, oferindu-va o experienta de vizualizare confortabila si clara.

Cu acest ceas inteligent, puteti reda / intrerupe cu usurinta muzica, puteti comuta intre melodii si multe altele fara a scoate telefonul din buzunar. De asemenea, afiseaza alerte de apel primite si alte notificari pe incheietura mainii, reducand astfel nevoia de a va verifica telefonul in mod continuu.

Instalati aplicatia realme Link pe smartphone-ul dvs. iOS sau Android pentru a accesa toate datele referitoare la ceas si pentru a regla si setarile acestuia.

Acest ceas inteligent are o autonomie de pana la 15 zile la o incarcare de doar 2 ore, datorita bateriei sale durabile si eficiente din punct de vedere energetic. De asemenea, certificarea IP68 inseamna ca este rezistent la transpiratie si stropire, facandu-l perfect pentru utilizarea zilnica.
  • Cod MemoX: 53476
  • Cod EAN: 6941399014992
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Features:
  • Smarter Round the Clock
  • 3.3cm (1.3”) Auto Brightness Touchscreen
  • Dimensions:259.5 x 47.0 x 12.0mm (with wrist strap)
  • Weight: 48g(with wrist strap)
  • Heart Rate & Blood Oxygen Monitor
  • 15-Days Battery Life
  • 16 Sport Modes
  • IP68 Water Resistant

Review-uri (2 review-uri)


Ratingul general al produsului

5 (2 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Laurentiu
25 April 2023
REALME Smartwatch Realme Watch S Negru
Excelent

super ceas


LUCIAN
24 August 2021
REALME Smartwatch Realme Watch S Negru
Excelent

un ceas exceptional din toate punctele de vedere in special ecranul si bateria care tine 2 saptamani