MyKRONOZ Smartwatch ZeRound Premium Curea Metal Auriu + Curea Silicon Negru Auriu
Produs nou, sigilat

MyKRONOZ Smartwatch ZeRound Premium Curea Metal Auriu + Curea Silicon Negru Auriu

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 6.5 puncte = 6.5 lei (cashback)
Descriere produs

Mykronoz ZeRound Premium este un smartwatch elegant cu specificatii de ultima generatie. Acesta se conecteaza prin Bluetooth 4.0 la dispozitivul tau, iar prin aplicatia ZeRound, disponibila gratuit in App Store si Google Play, vei putea activa functii suplimentare.

Pe ecranul sau circular color, ZeRound Premium notifica utilizatorii cu privire la apelurile primite, SMS-uri, e-mail-uri si activitatea pe retelele de socializare. Poti sa raspunzi la apeluri sau sa le respingi direct de pe display-ul ceasului, fara a mai fi nevoie sa utilizezi telefonul. De asemenea, microfonul si difuzorul incorporat faciliteaza realizarea apelurilor. ZeRound Premium sustine, de asemenea, Siri si Google Now, pentru ca tu sa interactionezi cu smartphone-ul tau utilizand comenzile vocale.

Echipat cu un accelerometru pe 3 axe, acest gadget iti masoara pasii realizati, distanta parcursa, caloriile arse si calitatea somnului iar in plus poate fi utilizat si ca o telecomanda a smartphone-ului pentru a realiza fotografii si a reda muzica. Astfel, ZeRound Premium inregistreaza informatii importante despre activitatea ta pe parcursul intregii zile si te ajuta sa fii mereu conectat. Designul ceasului este extrem de elegant, acesta fiind realizat din metal, in culoarea aurie. In cutie vei gasi si o curea neagra din silicon, potrivita pentru tinutele sport sau casual.

Mykronoz ZeRound este o bijuterie inteligenta, care poate fi purtata in fiecare zi, sporind atractivitatea oricarei tinute.

  • Cod MemoX: 148671
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Bluetooth: 4.0BLE
  • Dimensions: 45 x 13.2 mm
  • Weight: 75-115 gr
  • Battery type: 300 mAh
  • Standby time: up to 3 days
  • Display: Touchscreen TFT 240*204
  • Sensor: 3-axis accelerometer
  • Operating temperature: -10°C to +60°C
  • Water resistance: IP56
  • Free Android and IOS app

 

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota