HUAWEI Smartwatch Watch GT 2 Porsche Design Titanium Negru
Produs nou, sigilat

HUAWEI Smartwatch Watch GT 2 Porsche Design Titanium Negru

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 40 puncte = 40 lei (cashback)
Descriere produs

Inspirat de designul aerodinamic simplificat al masinilor de curse, smartwatch-ul Huawei PORSCHE DESIGN GT 2 dezvaluie integrarea modernizata a esteticii cu tehnologia.

Clasicul cadran de ceas negru si indicatiile rosii vibrante mostenesc designul unui tablou de bord si transfera esenta unei masini sport intr-un ceas inteligent extraordinar.

Construit din sticla safir rezistenta la uzura cadranul sau se completeaza perfect cu cadrul usor din titan, pentru un aspect premium si o atingere extrem de neteda. Fabricata din aliaj de titan durabil, catarama sa garanteaza o conexiune perfecta.

PORSCHE DESIGN GT 2 permite urmarirea precisa a datelor pentru peste 100 de moduri de antrenament, cum ar fi alpinism, alergare in aer liber, canotaj, surfing, tenis etc. si ofera, de asemenea, peste 10 cursuri cu ghidare vocala pentru a va oferi mai multe sugestii si o pregatire mai buna.

Stocand date cuprinzatoare despre ritmul cardiac, viteza medie, coborarea totala, panta maxima, lungimea si distanta pistei, acest ceas va trimite alerte vocale daca orice date depaseste rata normala. De asemenea, asigura automat detectarea nivelului  de oxigen din sange (SpO2 ) si a ritmului cardiac timp de 24 de ore, indiferent ca lucrati, faceti exercitii sau dormiti, protejandu-va cu atentie sanatatea in permanenta.

Functia HUAWEI TruSleep 2.0 va monitorizeaza activ ritmul cardiac si va analizeaza respiratia in timp ce dormiti, astfel incat poate diagnostica 6 tipuri obisnuite de probleme de somn si sa ofere sugestii pentru o odihna mai buna, in timp ce functia HUAWEI TruRelax ofera monitorizarea stresului pe tot parcursul zilei. Incercati antrenamentele de respiratie pentru a elibera stresul si a va regla starea de spirit la momentul potrivit.

Fiti intotdeauna pregatit pentru calatoriile sau aventurile in aer liber cu barometrul incorporat ce detecteaza schimbarea presiunii aerului in timp real si functia Route Back disponibila la alpinism, drumetii, alergari de fond, plimbari in aer liber, alergare in aer liber si ciclism care efectueaza calculul distantei in timp real si estimarea timpului de sosire, iar cu o ghidare vocala precisa va va ajuta sa gasiti drumul inapoi.

Cu 5 minute de incarcare rapida wireless puteti utiliza smartwatch-ul timp de 10 ore. Suporta, de asemenea, incarcarea inversa de pe smartphone-ul dvs. HUAWEI atunci cand nu aveti un incarcator la indemana. Cand este incarcat complet poate avea o autonomie de pana la 14 zile pentru situatii tipice de utilizare si 8 zile cu utilizare intensa.

Aveti, de asemenea, posibilitatea sa primiti, respingeti sau dezactivati apelurile si verificati istoricul direct pe ceas prin conexiunea Bluetooth cu telefonul.
  • Cod MemoX: 53894
  • Cod EAN: 6972453166630
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Dimensions: 46.7 mm x 46.7 mm x 11.4 mm
  • Weight: Approximately 52 g (without the strap)
  • Display: 1.39 inch AMOLED, The AMOLED touchscreen supports slide and touch gestures.
  • Sensors: Accelerometer sensor, Gyroscope sensor, Geomagnetic sensor, Optical heart rate sensor, Air pressure sensor
  • Processor: Kirin A1 + STL4R9
  • Memory: 4GB
  • Button: Power button, function button
  • Charging Port: Wireless Charging Port
  • System Requirements: Android 5.0 or later, iOS 9.0 or later
  • Waterproof: 5 ATM
  • Connectivity: GPS Supported, Bluetooth 5.1,BLE/BR/EDR
  • Speaker: Supported
  • Microphone: Supported
  • Environment: Temperature: -20 ℃~+ 45 ℃, Humidity: 5%~95% (non-condensation)
  • Charging: Charger voltage and current requirements: 5V 1A
  • Battery life: 14 days for typical use

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota