HUAWEI Smartwatch Porsche Design Negru
Produs nou, sigilat

HUAWEI Smartwatch Porsche Design Negru

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 34 puncte = 34 lei (cashback)
Descriere produs

Huawei Porsche Design este smartwatch-ul care imbina performanta ridicata cu designul elegant, fiind un dispozitiv premium.

Dispune de cadran ceramic si o curea din piele, fiind deopotriva confortabil si rezistent. Smartwatch-ul are functii avansate de monitorizare a activitatii fizice, precum masurarea distantei, a caloriilor, a ritmului cardiac sau nivelul VO2 MAX. De asemenea, are giroscop, barometru, accelerometru si GPS. Se conecteaza prin WiFi, Bluetooth sau NFC si te mentine conectat pe parcursul intregii zile. Astfel, afiseaza apelurile si mesajele primite, si poti prelua apelurile chiar de la incheietura mainii. Smartwatch-ul Huawei detine certificarea IP68 pentru rezistenta la apa, iar bateria are o autonomie de pana la doua zile.

Smartwatch-ul Huawei Porsche Design este asadar un gadget extrem de performant si cu functionalitate ridicata. De asemenea, acesta impresioneaza si prin designul premium.

  • Cod MemoX: 190542
  • Cod EAN: 4046901675813
  • Cod Producator: P9820
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • OS:Android WearOS
  • Weight:60g
  • Display:3,05 cm (1,2 inch)
  • Resolution:390 x 390 Pixel
  • Functions:Outdoor (IP68), GPS, NFC, heart-rate sensor, microphone, tracking(running), compass, barometer, accelerometer, gyroscope
  • Memory: 4 GB, 512 MB RAM

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Gheorghe
20 February 2018
HUAWEI Smartwatch Porsche Design Negru
Excelent

Cel mai frumos ceas smart.