HUAWEI Smartwatch Honor Watch GS Pro Marl White Alb
Produs nou, sigilat

HUAWEI Smartwatch Honor Watch GS Pro Marl White Alb

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 6.86 puncte = 6.86 lei (cashback)
Descriere produs
Indrazneste sa explorezi cu smartwatch-ul GS Pro dezvoltat de Honor.

Acest ceas se bucura de un corp robust, construit cu precizie mecanica pentru a supravietui chiar si celor mai dure medii. Ceasul este certificat militar, din punct de vedere al rezistentei si a durabilitatii, indeplinind 14 standarde militare vitale, care includ rezistenta la temperatura-umiditate-altitudine, ceata sarata, rezistenta la nisip si rezistenta la umiditate,  asadar, nu trebuie sa iti faci griji pentru eventualele defectiuni prea curand. Cand vine vorba de functii, Honor GS PRO are grija sa le acopere pe toate!

Daca esti un amator al drumetiilor, te poti baza pe GPS-ul ceasului, acesta avand integrat un sistem de satelit dual de inalta precizie, care activeaza ?calea de intoarcere? pentru a te ajuta sa urmezi drumul inapoi, chiar si atunci cand alegi caile mai putin traversate.

Ceasul dispune de modul Multi-ski pentru a monitoriza o gama larga de date detaliate, inclusiv numarul de alergari, distanta, timpul de deplasare, viteza maxima, inclinatia maxima, ascensiunea si coborarea verticala, altitudinea, ritmul cardiac ?i caloriile arse, destinate iubitorilor de ski si nu numai. Daca nu esti pasionat de ski, dar preferi un alt tip de sport, Honor GS PRO are grija de nevoile tale, oferindu-ti un total de peste 15 moduri de antrenament profesional si 85 de moduri de antrenament personalizate, pentru a te ajuta sa ramai activ.

Cand vine vorba de sanatate, ceasul este un partener pe care te poti baza, acesta mentinandu-te la curent cu starea ta de sanatate, oferindu-ti o vizualizare completa, incepand de la monitorizarea ritmului cardiac 24/7, la monitorizarea somnului pe tot parcursul noptii, pana la monitorizarea SpO2 pentru masurarea nivelului de oxigen din sange. In plus, smartwatch-ul are integrate atat un microfon, cat si un difuzor, astfel ca poti prelua apelurile tale direct de pe device, fara sa mai fie nevoie de scoaterea telefonului din buzunar si pierderea timpului.

Pe langa toate aceste functii deja mentionate, Honor GS PRO iti pune la dispozitie posibilitatea de a alege din diferitele cadrane, prin intermediul aplicatiei HUAWEI Health, si asta nu e tot! Poti folosi ceasul pe post de asistent, planificandu-ti activitatile pe ziua urmatoare sau poti stoca pana la 500 de melodii direct pe device-ul tau. Multumita chipsetului HUAWEI Kirin A1, HONOR Watch GS Pro poate dura pana la 25 de zile.

Traieste cele mai intense aventuri, alaturi de Honor GS PRO!
  • Cod MemoX: 46978
  • Cod EAN: 6972453169334
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • DISPLAY: AMOLED 1.39 ”, 454 x 454 at 326 PPI, Custom Dials, Full Screen Touchscreen
  • CHIPSET: Kirin A1
  • BATTERY: Li-ion battery
  • CONNECTIVITY: Find your Smartphone (via Bluetooth)
  • CHARGER: Up to 25 days of battery
  • OTHER: Manage phone calls via Bluetooth
  • WEIGHT: 45.5g (without the strap)
  • CHARGING TIMES: It can be fully charged in less than 2 hours
  • DESCRIPTION: Support GPS and GLONASS tracking system, 24/7 Heart Rate Monitor, SpO2 Monitor

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Nicoleta
20 September 2021
HUAWEI Smartwatch Honor Watch GS Pro Marl White Alb
Excelent

Foarte bun, recomand