RAZER Bratara Fitness Nabu X Negru
Produs nou, sigilat

RAZER Bratara Fitness Nabu X Negru

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 1.5 puncte = 1.5 lei (cashback)
Descriere produs

Nabu X este o bratara fitness dezvoltata de giganta companie Razer. Aceasta bratara este special creata pentru persoanele active, avand functii elaborate de monitorizare a activitatii fizice.

Se conecteaza la smartphone-ul tau prin Bluetooth, fiind compatibila atat cu iOS cat si cu Android. Bratara dispune de o interfata fara ecran, astfel incat sa nu ai o grija in plus. Atunci cand ai o notificare, bratara va vibra iar LED-urile vor lumina in diverse culori, in functie de tipul notificarii. Bratara Nabu X masoara pasii facuti, distanta parcursa, caloriile arse, dar si calitatea somnului. Aplicatia dedicata iti pune la dispozitie toate informatiile privind activitatea ta fizica si iti permite de asemenea sa iti setezi anumite obiective si sa iti urmaresti progresul.

O functie inovatoare oferita de bratara Nabu X este posibilitatea ca doi utilizatori ai unei bratari Nabu sau Nabu X sa faca schimb de informatii printr-o simpla strangere de mana. Astfel, se transmit rapid datele privind profilele de Facebook, Twitter sau WeChat, fapt pentru care bratara este numita un wearable de socializare. Bateria rezista intre 5 si 7 zile si se reincarca rapid. Bratara Nabu X este rezisenta la apa pana la un metru. Aceasta este realizata din materiale durabile, in culoarea neagra.

Bratara fitness Razer Nabu X este accesoriul perfect pentru persoanele active, mereu in miscare.

  • Cod MemoX: 161164
  • Cod EAN: 8886419372349
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Compatible with: iOS devices – iPhone 5, 5S, 5C, 6; Android 4.3-and-up devices
  • Lithium-polymer battery with 5 to 7 days of battery life
  • IP67 water resistant up to 1m
  • One-size-fits-all strap
  • Detachable sensor module
  • 3 LEDs with customizable colors
  • Accelerometer
  • Cylindrical vibration motor

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota