JAWBONE UP2 Bratara Fitness Gri
Produs nou, sigilat

JAWBONE UP2 Bratara Fitness Gri

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 1.52 puncte = 1.52 lei (cashback)
Descriere produs
Jawbone UP 2 nu este un simplu tracker de activitate, acesta are un sistem revolutionar integrat, care include un hardware avansat si algoritmi sofisticati, care va ajuta sa va atingeti obiectivele. Cu un design elegant, bratara fitness Jawbone UP 2 inregistreaza si monitorizeaza distanta parcursa, numarul de pasi efectuati, caloriile arse cat si calitatea somnului. Bratara are o baterie mai buna cu durata de viata de pana la 10 zile si un design nou, care ii confera un aspect slim. Toate activitatile sunt acum inregistrate automat, iar cu ajutorul aplicatiei mobile Jawbone vei putea monitoriza evolutia personala. Bratara fitness Jawbone UP 2 se incarca cu ajutorul unui cablu USB si este compatibila atat cu telefoanele cu sistem de operare Android cat si cu telefoanele din familia Apple.
  • Cod MemoX: 125850
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

Tech Specs: 

  • Dimensions: 220mm x 11.5mm x 3.0-8.5mm
  • Weight: 25g
  • Battery Type: Rechargeable Lithium-Ion Polymer, 38 mAh
  • Battery Life: Up to 10 days
  • Charge time approximately 60 minutes via magnetic USB charging cable
  • Bluetooth® 4.0 BLE
  • Three single color LEDs: Blue for sleep, orange for activity, and white for notifications
  • Tri-axis accelerometer

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota