HUAWEI Bratara Fitness Honor Band 4 Standard Edition Roz
Produs nou, sigilat

HUAWEI Bratara Fitness Honor Band 4 Standard Edition Roz

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 1.53 puncte = 1.53 lei (cashback)
Descriere produs

Huawei Honor Band 4 este o bratara fitness inteligenta, de inalta performanta. Aceasta este prevazuta cu un ecran AMOLED color, cu luminozitate reglabila, realizat in intregime din sticla 2.5D fiind rezistent la zgarieturi. Honor Band 4 este de asemenea rezistenta la apa pana la o adancime de 50m si are un ecran tactil, foarte practic si usor de folosit.

Integrarea caracteristicilor inteligente, cum ar fi monitorizarea ritmului cardiac, monitorizarea inotului si recunoasterea diferitelor sitluri de inot, monitorizarea somnului si afisarea notificarilor sau a mementourilor transforma bratara intr-un adevarat companion, care ajuta utilizatorii sa inteleaga mai bine si sa isi monitorizeze cu usurinta starea lor de sanatate. Validata de Centrul pentru biomarkeri dinamici (DBIOM) la BIDMC, un spital major de invatamant al Scolii Medicale Harvard, tehnologia Huawei TruSleep ofera o monitorizare detaliata a somnului. Astfel tehnologia de monitorizare a somnului este capabila sa identifice si sa ofere sfaturi privind problemele frecvente ale somnului, cum ar fi insomnia, somnul profund, visele excesive sau alte obiceiuri nesanatoase. Aceasta utilizeaza o tehnologie cu infrarosu pentru a detecta ritmul cardiac in timp real. Cu Honor Band 4 puteti sa explorati o varietate de tipuri de antrenamente: inot, plimbari in aer liber, alergari, ciclism interior si exterior 4 si multe altele. 

Bratara este echipata cu o baterie reincarcabila, care poate sa reziste pana la 17 zile in conditii normale de utilizare.

  • Cod MemoX: 198871
  • Cod EAN: 6901443262663
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Waterproof: Yes 
  • Operating mode: Touch Screen 
  • Compatible OS: Android,IOS 
  • Compatability: Android4.4 / iOS 8.0 or above
  • Battery Capacity: 100mAh
  • Standby time: 15 days
  • Charging Time: About 2hours
  • Functions: Alarm Clock,Bluetooth dialing,Call reminder,Calories burned measuring,Distance recording,Find your phone,Incoming calls show,Measurement of heart rate,Message management,Pedometer,Sleep management
  • Notification type: Facebook,Twitter,Wechat,WhatsApp
  • Alarm group: 3
  • Alert type: Vibration

Review-uri (6 review-uri)


Ratingul general al produsului

4.67 (6 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

MONICA-MIHAELA
6 February 2020
HUAWEI Bratara Fitness Honor Band 4 Standard Edition Roz
Recomand!

Sunt foarte multumita atat de calitatea sa, cat si de pretul f accesibil. Il am deja de vreo 7-8 luni si arata si se comporta impecabil, iar bateria tine f bine.


Cu mențiunea ca dacă nu il conectezi la un telefon Huawei sau Honor, nu vei avea funcția de outdoor cycling disponibilă.
MONICA-MIHAELA MOCAN 7 February 2020

Bernadett
3 December 2019
HUAWEI Bratara Fitness Honor Band 4 Standard Edition Roz
multumita

Sunt foarte multumita de acest produs


Dan
15 October 2019
HUAWEI Bratara Fitness Honor Band 4 Standard Edition Roz
Foarte multumit

E ceea ce si-a dorit nevasta-mea si e foarte multumita!


Florin
5 May 2019
HUAWEI Bratara Fitness Honor Band 4 Standard Edition Roz
Multumit

Bratara este foarte utila si face exact ce spune in descriere. Am cumpărat - o pte copilul meu sa vada mesajele si apelurile fara sa mai aibe grija telefonului (mai ales la școală). Merita banii!


Jozsef
16 March 2019
HUAWEI Bratara Fitness Honor Band 4 Standard Edition Roz
Merita

Design frumos si elegant, functioneaza conform descrierii, n-ar fi stricat mai multe functii... Insa over-all nevasta este foarte multumita... Recomand


Vlad
15 March 2019
HUAWEI Bratara Fitness Honor Band 4 Standard Edition Roz
O super bratara de fitness

Am luat bratara drept cadou pentru sotia mea care isi dorea un astfel de gadget de ceva timp. Pot sa spun ca e foarte multumita. Pro: - ecran AMOLED - se vede foarte bine chiar si in soare direct - autonomie aprox 7-8 zile - mi se pare mai mult decat decent si se poate lasa la incarcat peste noapte - notificari Whatsapp, Facebook, SMS, Instagram, email, etc. - foarte util - bratara vibreaza la notificarile pe care le selectezi si nu mai trebuie sa verifici telefonul de fiecare data - e foarte comod - Reject/Silent apel - chiar daca pare banal, nu toate bratarile au functia asta - e super folositor daca esti intr-o sedinta si inchizi discret apelul CONTRA: - nu are decat 3 fete/teme - ar fi fost ok sa fie mai multe sau sa le poti crea tu (ca si pe Xiaomi Amazfit) - widgetul meteo se opreste dupa 1-2 zile si nu mai afiseaza nimic - nu se rezolva decat prin reconectare la bluetooth - enervant


Later edit: ceasul pierde sincronizarea cu o parte din functii (meteo + Find my phone) daca se inchide manual aplicatia Huawei Health. Trebuie neaparat lasata sa ruleze in fundal pentru a-si pastra conexiunea
Vlad Riti 18 March 2019