NILLKIN Suport Auto Magnetic Cu Incarcare Wireless Negru
Produs nou, sigilat

NILLKIN Suport Auto Magnetic Cu Incarcare Wireless Negru

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 1 puncte = 1 lei (cashback)
Descriere produs
Iti petreci mult timp in masina si ai nevoie de un accesoriu care sa te mentina mereu conectat la cele mai noi informatii, dar toate acestea sa fie facute in conditii de siguranta?

Nillkin a creat un suport auto magnetic dotat cu un sistem de incarcare wireless, reusind astfel sa-ti satisfaca toate nevoile cu ajutorul unui singur dispozitiv. Incarcatorul este dezvoltat cu un sistem avansat WPC QI de incarcare wireless.

Dispozitivul are posibilitatea de a se roti pana la 360 de grade, devenind astfel solutia perfecta pentru o navigare in conditii de siguranta, iar faptul ca este conceput cu un sistem magnetic, il transforma in accesoriul mult dorit de tine. Campul magnetic puternic cu care este dezvoltat, are grija ca telefonul tau sa isi mentina pozitia chiar si pe cele mai denivelate drumuri. Acest camp magnetic nu iti afecteaza telefonul sau semnalul acestuia.

Suportul auto magnetic conceput de Nillkin are baza conica, din otel inoxidabil, astfel dispozitivul tau iti ofera un grad ridicat de durabilitate, stabilitate si siguranta. Un plus avut de acest dispozitiv este faptul ca are un indicator de luminca albastra, care are rolul de a te tine mereu la curent cu statusul incarcarii tale.

Pe langa toate beneficiile deja mentionate, suportul auto magnetic de la Nillkin are un design unic, elegant, cu nuante metalizate, devenind partea exclusivista din decorul masinii tale.

Acest accesoriu auto se instaleaza in cel mai usor si rapid mod cu putinta, el atasandu-se la sistemul de ventilatie al masinii , conectandu-se la un cablu standard de incarcare, care este introdus in incarcatorul masinii.

Alege sa ramai conectat la informatiile importante pentru tine, in conditii de siguranta, cu noul suport auto magnetic conceput de Nillkin.
  • Cod MemoX: 203352
  • Cod EAN: 6902048139107
  • Cod Producator: MC016
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Size: 71.2x71.2x56.6mm
  • Weight: 92.4g
  • Input: 5V 2A
  • Power Output: 5V 1A                             
  • Transmission distance: ≤6mm
  • Load efficiency: ≥70%             
  • Standard: QI standard wireless charging

 

 

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota