MEITU GO XL Spray Curatare 100ml + Servetel
Produs nou, sigilat

MEITU GO XL Spray Curatare 100ml + Servetel

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 0.6 puncte = 0.6 lei (cashback)
Descriere produs

Este demonstrat faptul ca smartphone-ul este unul dintre cele mai murdare obiecte cu care luam contact zilnic. Este important sa il curatam regulat, pentru a evita transmiterea bacteriilor. Solutia de curatare Whoosh! este un produs perfect pentru acest scop, indepartand in mod eficient bacteria si murdaria de pe smartphone.

Spray-ul este special creat pentru curatarea ecranului si poate fi utilizat atat pentru smartphone, cat si pentru laptop, tableta, ochelari sau wearables. Acesta nu dauneaza functionalitatii gadget-urilor tale, dar nici tie sau membrilor familie, intrucat nu contine substante periculoase.

Este un produs tip spray, asadar trebuie doar sa pulverizezi pe ecran si apoi sa stergi cu ajutorul servetelului inclus in pachet. Acesta nu zgarie ecranul si este realizat din microfibra. Solutia are 100 ml, asadar va fi suficienta pentru numeroase utilizari. Este un produs extrem de util, pe care il poti purta in geanta sau in masina. Ori de cate ori consideri ca smartphone-ul tau este murdar, il poti curata eficient si simplu cu Whoosh!.

  • Cod MemoX: 161859
  • Cod Producator: WHGOXL
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota