THULE Husa Capac spate Atmos X5 Waterproof IP68 Multicolor APPLE iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus
Produs nou, sigilat

THULE Husa Capac spate Atmos X5 Waterproof IP68 Multicolor APPLE iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 2.9 puncte = 2.9 lei (cashback)
Descriere produs

Acum poti sa te bucuri de o viata activa datorita huselor Thule care ii ofera smartphone-ului tau o protectie robusta, dar totusi eleganta. Aceste huse sunt gata pentru orice fel de aventura! Thule este un brand suedez, infiintat in anul 1942, care a ajuns sa fie unul din liderii mondiali in solutii de transport.

Protejeaza-ti smartphone-ul iPhone 6 sau iPhone 6 Plus cu husa Thule X5 Atmos rezistenta la apa, cu o clasa de protectie IP68, indifferent de aventura pe care visezi sa o ai. Avand o clasa de protectie IP68, Thule Atmos X5 va proteja smartphone-ul impotriva patrunderii prafului, cat si a apei, in cazul in care scapi telefonul in apa sau zapada. Datorita conceptiei tehnice avansate, aceasta carcasa se instaleaza in cateva secunde. Echipata cu colturi ShockStop la colturi si armura Bi-Component, Thule Atmos X5 protejeaza telefonul impotriva caderii de la inaltimi de pana la 2 metri. Panoul spate din cauciuc texturat impiedica alunecarea cand tii telefonul in mana.

Protectia de ecran Thule StratoShield ofera o protectie suplimentara de 5 ori mai ridicata decat a ecranului telefonului in sine. StratoShield protejeaza impotriva impactului, zgarieturilor, mentinand, in acelasi timp, capacitatea de raspuns a ecranului tactil.

In acelasi timp, husa ofera acces rapid si total la toate porturile telefonului.

  • Cod MemoX: 141618
  • Cod Producator: TAIE5125FL/DS
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota