MUJJO Husa Capac Spate Wallet Leather Gri Apple iPhone 7, iPhone 8
Produs nou, sigilat

MUJJO Husa Capac Spate Wallet Leather Gri Apple iPhone 7, iPhone 8

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 1.4 puncte = 1.4 lei (cashback)
Descriere produs

Conceputa pentru a-ti proteja telefonul si pentru a pastra 2 sau 3 din cardurile tale esentiale, cum ar fi cardul bancar si cartea de identitate, husa marca Mujjo din piele elimina buzunarele voluminoase. Deja adorata si adoptata de catre multi utilizatori de iPhone-uri, husa iti va proteja smartphone-ul si iti va oferi posibilitatea de a transporta cardurile intr-o husa eleganta.

Realizata conform unei tehnologii moderne, care intareste marginile husei, aceasta ii permite sa rezista la uzura cauzata de frecarea constanta cu materialele dure, cum ar fi buzunarele blugilor tai.  Interiorul husei este captusit cu piele tabacita, pentru a nu zgaria suprafata smartphone-ului tau.

Suprafata neteda, moale si placuta la atingere cu un finisaj satinat asigura confort optim utilizarii si un design de lux iPhone-ului tau. Fabricata cu grija, ceruita pentru a prelungi durabilitatea si atent tratata cu ulei de anilina pentru a imbogati tonurile de culoare, husa Mujjo dobandeste o infatisare frumoasa de-a lungul timpului. 

Decupajele husei, atent realizate, permit utilizatorilor sa isi incarce iPhone-ul in timp ce acesta este complet protejat. Perfect compatibila cu iPhone 7, husa tip capac spate Mujjo este accesoriul ideal pentru a-ti face viata mai convenabila.

  • Cod MemoX: 140918
  • Cod EAN: 8718546171246
  • Cod Producator: MUJJO-CS-020-GY
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota