MOPHIE Baterie Externa Powerstation Plus Mini Si Cablu Lightning + Micro USB 4000 mAh
Produs nou, sigilat

MOPHIE Baterie Externa Powerstation Plus Mini Si Cablu Lightning + Micro USB 4000 mAh

Produs nou, sigilat
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!
Descriere produs

Bateria externa Mophie Powerstation Plus Mini combina designul elegant cu portabilitatea crescuta si iti permite sa incarci simultan doua dispozitive.

Cu un cablu inteligent incorporat, bateria este capabila sa incarce atat dispozitivele cu port Micro USB cat si cele cu port Lightning. Un al doilea port USB iti permite sa incarci doua dispozitive in acelasi timp. Aceasta are o capacitate de 4000mAh si ofera putere suplimentara pentru smartphone-uri, tablete, smartwatch-uri si alte dispozitive care dispun de port micro USB sau Lightning.

Mophie Plus Mini are o tehnologie inteligenta de incarcare, care ofera intodeauna dispozitivului conectat, o cantitate perfecta de energie pentru o incarcare sigura si eficienta. Produsele Mophie trec prin teste riguroase. Fiecare baterie este testata de trei ori pentru a asigura o performanta de top si operare in conditii de siguranta.

Noul Powerstation Plus Mini are designul mai slim decat generatiile anterioare si ascunde un cablu de alimentare, care elimina necesitatea unor cabluri suplimentare. Produsele Mophie sunt recunoscute pentru stil si proiectate pentru performanta.

  • Cod MemoX: 142059
  • Cod EAN: 810472035437
  • Cod Producator: 3543_PSPLUS-4K-2IN1-RGLD
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota