XIAOMI Redmi Note 9 Pro Dual Sim Fizic 128GB LTE 4G Gri Interstellar Grey 6GB RAM
Produs nou, sigilat

XIAOMI Redmi Note 9 Pro Dual Sim Fizic 128GB LTE 4G Gri Interstellar Grey 6GB RAM

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 13.62 puncte = 13.62 lei (cashback)
Stare Telefon
  • Cod MemoX: 211009
  • Cod EAN: 6941059643562
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, de regula engleza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Din motive de protective a intimitatii, anumite produse (Apple, Google, etc) de la distribuitori oficiali din Japonia, pot dispune de functia sunet camera, chiar si cand telefonul este setat pe modul silentios (ne poti contacta pentru mai multe detalii despre aceste produse). Se poate folosi liber in orice retea mobila, nefiind niciodata codat. Imaginile sunt cu titlu informative, produsele putand sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.
Produsele sunt noi?
Starea produselor poate sa fie: Nou, Swap, SH sau Reconditionat. Produsele noi sunt, sigilate, direct de la producator sau distribuitor si includ accesoriile in pachet, asa cum acesta a decis sa le puna pe piata. Telefoanele Swap sunt telefoane noi, care nu au fost niciodata pornite sau folosite, dar nu au accesorii incluse in pachet, doar cheita sim. Telefoanele WKL sunt telefoane noi, care pot sa fie folosite in orice retea de telefonie mobila, dar au logoul unui operator in telefon sau pe cutia acestuia. Telefoanele reconditionate sunt ca noi, de cele mai multe ori nu iti dai seama ca nu sunt noi, dar nu au accesorii incluse in pachet, decat cheita sim. Pana de putin timp am comercializat doar produse noi - sigilate, insa piata cere si produse reconditionate, iar noi ne-am facut temele si am cautat fabrici profesionale care se ocupa cu reconditionarea telefoanelor si a tabletelor si am decis sa listam si aceste produse. Prin cumpararea unui telefon reconditionat, impactul CO2 asupra mediului se reduce, in decurs de 1 an, cu 29%. Astfel, achizitia unui smartphone reconditionat insemana 50 kg CO2 mai putin, cu pana la 20% mai putin CO2 si cu pana la 164 kg de materii prime mai putin decat cantitatea necesară pentru fabricarea unui smartphone nou.
Sistemul RO-ALERT
Acest telefon este compatibil cu sistemul RO Alert, detalii despre configurare aici.

Specificatii

Ecran
6.67"
1080x2400
Camera
64MP
RAM
6GB
Snapdragon 720G
Baterie
5020mAh
mAh

Network

  • TechnologyGSM / HSPA / LTE
  • SpeedHSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A

Launch

  • Announced2020, April 30
  • StatusAvailable. Released 2020, May 05

Body

  • Dimensions165.8 x 76.7 x 8.8 mm (6.53 x 3.02 x 0.35 in)
  • Weight209 g (7.37 oz)
  • BuildGlass front (Gorilla Glass 5), glass back (Gorilla Glass 5), plastic frame
  • SIMDual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)

Display

  • TypeIPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
  • Size6.67 inches, 107.4 cm2 (~84.5% screen-to-body ratio)
  • Resolution1080 x 2400 pixels, 20:9 ratio (~395 ppi density)
  • ProtectionCorning Gorilla Glass 5

Platform

  • OSAndroid 10, MIUI 11
  • ChipsetQualcomm SM7125 Snapdragon 720G (8 nm)
  • CPUOcta-core (2x2.3 GHz Kryo 465 Gold & 6x1.8 GHz Kryo 465 Silver)
  • GPUAdreno 618

Memory

  • Card slotmicroSDXC (dedicated slot)
  • Internal128GB 6GB RAM
  •  UFS 2.1

Main Camera

  • Quad64 MP, f/1.9, 26mm (wide), 1/1.72", 0.8µm, PDAF 8 MP, f/2.2, 119° (ultrawide), 1/4.0", 1.12µm 5 MP, f/2.4, (macro), 1/5.0", 1.12µm, AF 2 MP, f/2.4, (depth)
  • FeaturesLED flash, HDR, panorama
  • Video2160p@30fps, 1080p@30/60/120fps, 720p@960fps

Selfie camera

  • Single16 MP, f/2.5, (wide), 1/3.1" 1.0µm
  • FeaturesHDR, panorama
  • Video1080p@30/120fps

Sound

  • Loudspeaker Yes
  • 3.5mm jack Yes

Comms

  • WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot
  • Bluetooth5.0, A2DP, LE
  • GPSYes, with A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
  • NFCYes
  • Infrared portYes
  • USB2.0, Type-C 1.0 reversible connector

Features

  • SensorsFingerprint (side-mounted), accelerometer, gyro, proximity, compass

Battery

  • SensorsNon-removable Li-Po 5020 mAh battery
  • ChargingFast charging 30W

Review-uri (10 review-uri)


Ratingul general al produsului

5 (10 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Marian Gabriel
16 March 2021
XIAOMI Redmi Note 9 Pro Dual Sim Fizic 128GB LTE 4G Gri Interstellar Grey 6GB RAM
Super

Un telefon excelent! Foarte multumit, recomand. Quickmobile, livrare prompta. Multumesc.


Iustin
26 November 2020
XIAOMI Redmi Note 9 Pro Dual Sim Fizic 128GB LTE 4G Gri Interstellar Grey 6GB RAM
Exceptional

Am cumparat acest telefon acum 2 saptamani, crezand ca imi va ajunge intr-o saptamana, coletul era la usa in numai 3 zile. Pe langa asta, telefonul se comporta excelent. Bateria tine foarte mult, cel putin eu il incarc odata la 2 zile, cu o utilizare normala. Mai mult, se incarca extrem de repede. Intr-o zi avea 10%, m-am dus sa mananc si cand m-am intors avea 50%, am ramas uimit. Toate cele bune pentru telefonul asta, recomand 100%


Kurecska
16 August 2020
XIAOMI Redmi Note 9 Pro Dual Sim Fizic 128GB LTE 4G Gri Interstellar Grey 6GB RAM
Foarte multumit

Calitate pret este excelent , mai greu decit ce am avut inainte dar isi merita bani. A durat un pic pina a ajuns dar a meritat asteptarea. Nu gasesc husa speciala care poate acoperi și proteja inclusiv camera, deoarece mi se pare prea expusa camera .


FLORIN
15 July 2020
XIAOMI Redmi Note 9 Pro Dual Sim Fizic 128GB LTE 4G Gri Interstellar Grey 6GB RAM
Raport bun CALITATE-PRET pentru anul 2020

Salutare ! 1.) Nu scriu aici despre detaliile-tehnice, deoarece pe acest web-site este scris complet TOATE caracteristicile .... chiar mai complete decât pe site-ul producătorului ! (pe site-oficial nu scrie data fabricației și data lansării acestui telefon, etc...) . Pentru acești bani, telefonul-smart are destule funcții incluse, softuri actualizate, procesoare noi, deci, este un telefon destul de puternic ca să facă față la rezoluție-4K, la jocuri-video noi, etc . Aceleași modele/serii de Procesoare, ecran... băgate la un Samsung, Nokia, etc, sunt mult mai scumpe ! Deci, nu se merită ca să cumperi ,,ceva,, exagerat de scump, numai ca să te dai mare la femei ! Mai ales că la orice model nou, nu se mai poate înlocui bateria, iar când moare trebuie să cumperi alt telefon . Oricum ar fi situația, problemele mari, grele și proiectele principale, toată lumea le face pe PC nu pe telefon ! 2.) Am fost impresionat plăcut de acest magazin-online de la Baia-Mare ... în comparație cu marile magazine din București, care nu sunt serioși și nu știu să-și vândă produsele . Managerii puturoși, vor să le crească vânzările fără să facă nimic concret ! Ei nu scriu TOATE detaliile-tehnice pe site sau măcar să scrie în anunț link-ul produsului direct de la producător, pentru a putea face comparații clienții între diverse mărci și modele . Singurul care mai scrie complet este PCgarage (cumpărat de EMAG, dar pe site-EMAG nu este scris mai nimic, la același produs!) . Idem la reduceri-de-prețuri, mici-produse cadou, garanție-extinsă-cadou sau orice ca să atragă clienții pe timpul crizei ... Preferă să stea 2 ani cu marfa în stoc sau să facă concedieri sau chiar să ajungă treptat la faliment ! La acest magazin ,,QuickMobile,, - SC FRAGRA DESIGN SRL Baia-Mare, îmi place corectitudinea personalului de a trimite exact ce anume a cerut clientul (sigilat+anul de fabricație solicitat) pentru a evita returnările, cu Factura-Fiscală online și Certificatul-de-Garanție online, preluarea automată a comenzii, confirmare și expediție rapidă . Apreciez că această firmă nu a crescut nejustificat prețul, așa cum au făcut marile magazine ! Îmi place chiar și punga-ambalaj personalizată-sigilată ... în comparație cu magazinele celebre care au un ambalaj-improvizat din bucățele de carton diferite și lipite strâmb ca la grădiniță cu bandă-scotch, iar alte magazine ambalează marfa în cutii normale (nu speciale), dar la supra-preț ! sub pretextul că este o ambalare-premium-cadou (am verificat în mulți ani fiecare magazin și nu este așa cum se laudă ei !) . Toată echipa mea vor face recomandări pozitive pe toate web-site/urile și blogurile din România + 5 țări la care suntem acreditați . Felicitări personalului implicat și devotat din Quick-Mobile,, !


Salut. Are meniu in română?
Silviu Preda 12 February 2021

Jerrems
15 July 2020
XIAOMI Redmi Note 9 Pro Dual Sim Fizic 128GB LTE 4G Gri Interstellar Grey 6GB RAM
A meritat asteptarea

Raport calitate - pret imbatabil! Transportul a durat cel mai mult ( aproximativ 12 zile de la plasarea comenzii cu plata on-line) dar a meritat așteptarea. Pe langa cele 2 sloturi de sim , exista și un slot pentru adaugarea unui card de memorie. Sistemul rulează ușor - android 10 - deja existau update-uri cand l-am pornit. Camera principala este destul de buna, e usor expusa - existand o mica treapta intre camera si nivelul telefonului - insa exista husa speciala care poate acoperi și proteja inclusiv camera. Este intradevar mai greu comparativ cu Xiaomi Mi Note 2 - însă îl depășește ca și dimensiune și performanta. Bateria momentan tine pana la 3 zile și jumătate cu luminozitatea ecranului la maxim, bluetooth pornit, locatie si constant wifi/date mobile. Per ansamblu este o achizitie care nu o regret!


Doru
2 July 2020
XIAOMI Redmi Note 9 Pro Dual Sim Fizic 128GB LTE 4G Gri Interstellar Grey 6GB RAM
Super telefon la pret acceptabil

Foarte multumit de achizitie, totul a mers snur, dupa 8 zile lucratoare am intrat in posesia telefonului. In prealabil, cu doua zile inainte, am fost sunat sa fiu anuntat ca Quickmobile va intra in posesia lui de la furnizor si il vor trimite in aceeasi zi. Telefonul este ceea ce imi doream, am reusit sa activez VoLTE si VoWIFI pe cele dioyua simuri, Orange si Digi, toate celelalte caracteristici sunt conform specificatiilor, inclusiv blasterul IR cu care pot sa comanda TV si AC. Multumesc QM!


Petre-Ionut
25 June 2020
XIAOMI Redmi Note 9 Pro Dual Sim Fizic 128GB LTE 4G Gri Interstellar Grey 6GB RAM

Raport calitate/preț foarte bun.


Petre-Ionut
25 June 2020
XIAOMI Redmi Note 9 Pro Dual Sim Fizic 128GB LTE 4G Gri Interstellar Grey 6GB RAM
Foarte multumit

Raport calitate/pret foarte bun.


sime
8 June 2020
XIAOMI Redmi Note 9 Pro Dual Sim Fizic 128GB LTE 4G Gri Interstellar Grey 6GB RAM

pret/calitate foarte bun, sunt multumit, bateria tine muuuuult


Doru
8 June 2020
XIAOMI Redmi Note 9 Pro Dual Sim Fizic 128GB LTE 4G Gri Interstellar Grey 6GB RAM
Telefon bun

Telefonul arată și face cam tot ce e prezentat de producător sau de cei ce au realizat reviewul pe GSMarena. Ca și design Xiaomi este și în acest caz la înălțime, ca de altfel la fiecare produs. Ca să pun și un lucru negativ, deși era de așteptat datorită capacității bateriei, telefonul este un pic cam greu astfel nu este indicat să-l folosiți cu suport magnetic în mașină. Altfel mici probleme cu livrarea, au trecut mai mult de 7 zile de la plată până la livrare dar totul s-a încheiat cu bine.