XIAOMI Camera Sport & Outdoor YI 4K Action + Set Husa Waterproof Negru
Produs nou, sigilat

XIAOMI Camera Sport & Outdoor YI 4K Action + Set Husa Waterproof Negru

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 9 puncte = 9 lei (cashback)
  • Cod MemoX: 195331
  • Cod EAN: 6970171172872
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Model international
Xiaomi iti ofera posibilitatea de a capta cele mai importante momente din viata ta cu noua camera foto/video Yi Action 2.

Camera integreaza cele mai performante specificatii intr-un design compact, ultra discret, care poate fi protejat cu ajutorul husei special create pentru aceasta.

Camera dispune de noua generatie de cip Ambarella A9SE75 si lentile formate din 7 straturi, avand astfel capacitatea de a filma in format 4K cu 30 fps si 60 Mbps. Viteza ridicata de rulare si utilizarea redusa a energiei sunt posibile datorita procesorului dual-core Cortex-A9 ARM de 800 MHz.

 Display-ul Retina cu touch screen iti permite sa realizezi toate setarile in mod convenabil, iar datorita faptului ca este un ecran Gorilla Glass, acesta este rezistent la zgarieturi. Lentilele au un unghi de 160 de grade si rezolutie de 640x360 pixeli.Camera dispune de o baterie lithium-ion de 1400 mAh, care functioneaza pana la 8 ore in stand-by si pana la 120 de minute atunci cand realizezi filmari/fotografii.

Camera se conecteaza la smartphone-ul tau prin Bluetooth. Pentru a personaliza si mai mult experienta, poti sa descarci aplicatia Yi Action pe smartphone, care iti permite sa editezi fotografiile si filmarile ca un profesionist. Poti sa impartasesti creatiile tale cu alti utilizatori in comunitatea online Yi, acest lucru sporind interactivitatea.

 In ceea ce priveste husa, aceasta este special creata pentru camera Yi Action 2, fiind confectionata dintr-un material acrilic care iti permite sa folosesti camera chiar si in timpul scufundarilor, husa avand o rezistenta la apa de pana la 40 de m adancime. Husa se poate folosi si in activitati precum snowboarding, skydiving, surfing sau mersul in drumetii cu bicicleta, aceasta avand un suport reglabil si usor de atasat oriunde.

 Camera Xiaomi reuseste sa ofere o performanta incredibila si in acelasi timp sa aiba dimensiuni atat de reduse incat sa incapa in buzunar. Aceasta are un design modern, minimalist, fiind accesoriul perfect pentru a surprinde fiecare moment al vietii tale.

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, de regula engleza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Din motive de protective a intimitatii, anumite produse (Apple, Google, etc) de la distribuitori oficiali din Japonia, pot dispune de functia sunet camera, chiar si cand telefonul este setat pe modul silentios (ne poti contacta pentru mai multe detalii despre aceste produse). Se poate folosi liber in orice retea mobila, nefiind niciodata codat. Imaginile sunt cu titlu informative, produsele putand sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.
Produsele sunt noi?
Starea produselor poate sa fie: Nou, Swap, SH sau Reconditionat. Produsele noi sunt, sigilate, direct de la producator sau distribuitor si includ accesoriile in pachet, asa cum acesta a decis sa le puna pe piata. Telefoanele Swap sunt telefoane noi, care nu au fost niciodata pornite sau folosite, dar nu au accesorii incluse in pachet, doar cheita sim. Telefoanele WKL sunt telefoane noi, care pot sa fie folosite in orice retea de telefonie mobila, dar au logoul unui operator in telefon sau pe cutia acestuia. Telefoanele reconditionate sunt ca noi, de cele mai multe ori nu iti dai seama ca nu sunt noi, dar nu au accesorii incluse in pachet, decat cheita sim. Pana de putin timp am comercializat doar produse noi - sigilate, insa piata cere si produse reconditionate, iar noi ne-am facut temele si am cautat fabrici profesionale care se ocupa cu reconditionarea telefoanelor si a tabletelor si am decis sa listam si aceste produse. Prin cumpararea unui telefon reconditionat, impactul CO2 asupra mediului se reduce, in decurs de 1 an, cu 29%. Astfel, achizitia unui smartphone reconditionat insemana 50 kg CO2 mai putin, cu pana la 20% mai putin CO2 si cu pana la 164 kg de materii prime mai putin decat cantitatea necesară pentru fabricarea unui smartphone nou.
Sistemul RO-ALERT
Acest telefon este compatibil cu sistemul RO Alert, detalii despre configurare aici.

Specificatii

  • Gorilla Glass 2.19" LCD touchscreen
  • Video resolution: 4k30/1080p120/720p240
  • Image: 12MP
  • Ambarella A9SE75 Chip and Sony IMX377 Image Sensor
  • 5GHz Wi-Fi 
  • The YI 4K Waterproof Case can be submerged up to 132 feet underwater

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota