XIAOMI Casti Wireless Mi True 2S Alb
Produs nou, sigilat

XIAOMI Casti Wireless Mi True 2S Alb

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 2 puncte = 2 lei (cashback)
Descriere produs
Castile Xiaomi Mi True Wireless 2S concentreaza o calitate exceptionala a sunetului intr-un design sofisticat, dar modern. Acestea pastreaza toti parametrii True Wireless 2, dar acum integreaza si incarcarea fara fir. Mi True 2S sunt ideale pentru utilizare in timpul mersului, alergarii sau al oricarui alt tip de exercitiu.

Uitati de incurcaturile cablurilor! Cu castile Xiaomi Mi True Wireless 2S puteti uita de limitari si le puteti conecta la smartphone sau tableta complet fara fir. Datorita microcipului Bluetooth 5.0 veti obtine o conexiune wireless mai stabila, viteze de transmisie mai mari si o compatibilitate mai mare cu dispozitivele dvs., oferindu-va un sunet de inalta calitate si o experienta de apel mai clara.

Ambele casti au un difuzor de 14,2 milimetri. Aceste caracteristici se traduc in bas profund, complet, o gama medie neteda si naturala si frecvente inalte clare si luminoase. Pe scurt, True Wireless 2S ofera un sunet clar si mai complet pentru o experienta de sunet cu adevarat placuta.

Cand deschideti carcasa de incarcare, o fereastra pop-up va aparea automat pe telefonul dvs. pentru asocierea Bluetooth, permitandu-va sa va conectati cu usurinta si sa verificati starea castilor si a carcasei de incarcare. Dupa aceasta prima conexiune, asocierea va fi rapida si automata, fara timp de asteptare!

Senzorul integrat detecteaza in timp real prin infrarosu daca purtati castile. Mai intai detecteaza cand le puneti si intrerupe automat redarea daca le scoateti. Deci, indiferent daca vizionati un film sau ascultati muzica, nu veti mai pierde niciodata un singur cadru sau nota.

In timp ce utilizati True Wireless 2S puteti uita complet de telefon, chiar si atunci cand raspundeti la apeluri! True Wireless 2S ofera un microfon dual cu tehnologie de reducere a zgomotului. Aceasta inseamna ca va veti bucura de un sunet clar in toate conversatiile, cu zgomotul de fundal inhibat, astfel incat nimic sa nu va deranjeze. De asemenea, daca preferati sa utilizati doar una dintre casti pentru a o partaja pe celalalta sau sa fiti constienti de ceea ce se intampla in jurul vostru, alegeti modul Mono, astfel incat sa puteti auzi tot sunetul de la una dintre casti. Atingeti castile pentru a controla muzica, pentru a raspunde sau a inchide apelurile primite sau pentru a activa asistentul vocal .

True Wireless 2S ofera pana la 5 ore de timp de redare la o singura incarcare, iar cu incarcarile suplimentare in carcasa va puteti bucura de pana la 24 de ore autonomie totala. Wireless 2S ofera acum incarcare wireless la 2,5W. Astfel, daca bateria dvs. se epuizeaza atunci cand sunteti departe de casa sau de birou si smartphone-ul dvs. dispune de reverse charge, acest lucru va fi cu adevarat util.
  • Cod MemoX: 45628
  • Cod EAN: 6934177719844
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Microphone: Double Microphone
  • Bluetooth version: V5.0
  • Transmission distance: > 10 m
  • Audio decoding: LHDC / SBC / AAC
  • Impedance: 32Ω
  • Charging time (h): 1H
  • Working hours (h): 4H
  • Waiting time (h): 14H
  • Charging interface: Type-C
  • Wireless charging: Support

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota