AMAZON Kindle Fire 7 (2017) Negru 8GB
Produs nou, sigilat

AMAZON Kindle Fire 7 (2017) Negru 8GB

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 2.96 puncte = 2.96 lei (cashback)
Descriere produs
Tableta Amazon Kindle Fire 7 a avut un real succes chiar imediat dupa lansare, datorita dimensiunilor reduse, a design-ului sau modern si a pretului foarte accesibil.

Ca design, avem de-a face cu o tableta simpla, neagra si fara un stil pretentios. In partea din fata se gaseste ecranul cu aspect lucios, iar spatele cauciucat iti permite o manevrare extrem de usoara, riscul alunecarii tabletei din mana ta fiind complet dat uitarii.

Pe una dintre laterale mici vei gasi totusi un buton fizic, cel pentru pornire, langa el mai ai o mufa jack si una micro-USB. Pe laterala opusa a tabletei se gasesc cele doua difuzoare, care iti ofera o experienta audio excelenta, un sunet bogat si clar. Tableta are un procesor Quad-core la o frecventa de 1.3 GHz, cu o capacitate maxima de 256 GB a cardului de memorie si 8GB spatiu de stocare. Cand vine vorba de autonomia tabletei, cei de la Amazon promit 7 ore si 30 de minute de folosire continua.

Kindle Fire 7 a fost conceputa pentru cei care doresc continut de pe site-ul Amazon, incluzand aici carti, muzica sau ziare. Cartile, revistele, muzica si aplicatiile sunt afisate sub forma de carusel, iar tu poti naviga foarte usor printre ele si poti alege doar ceea ce te intereseaza

. De asemenea, sectiunile pot fi configurate dupa bunul tau plac. Categoriile din partea de sus a ecranului, precum Newsstand, Books, Music, Video, Docs, Apps si Web vin in doua variante: una care prezinta continutul de pe tableta (Device), iar cealalta care iti spune ce ai stocat in Cloud. Clientii care doresc sa navigheze pe Internet trebuie sa stie ca browser-ul Silk este rapid si intuitiv, facandu-si foarte bine treaba.

Lasa-te purtat de tehnologie cu noua tableta Amazon Kindle Fire 7!
  • Cod MemoX: 200074
  • Cod EAN: 0841667115351
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Storage: 8 GB
  • Display: 7"
  • Resolution: 1024 x 600 (171 ppi)
  • Battery life: Up to 8 hours of reading, surfing the web, watching video, and listening to music
  • Audio: Mono speaker, built-in microphone

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota