Vector Smartwatch Luna Otel Inoxidabil Auriu Curea Piele Croco Neagra Slim
Produs nou, sigilat

Vector Smartwatch Luna Otel Inoxidabil Auriu Curea Piele Croco Neagra Slim

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 20 puncte = 20 lei (cashback)
Descriere produs
Elegant, rafinat si atemporal, smartwatch-ul Vector Luna este fabricat cu o atentie deosebita asupra detaliilor. Are un cadran metalic auriu atent lustruit, curea neagra din piele cu aspect croco si un sistem de inchidere distinct, care transforma acest ceas intr-un accesoriu potrivit pentru orice ocazie. Vector Luna imbina caracteristicile clasice cu tehnologia moderna si are o autonomie impresionanta de 30 de zile dintr-o singura incarcare a bateriei. Ceasul este rezistent la apa pana la o adancime de pana la 50 de metri, carcasa acestuia fiind realizata din otel inoxidabil si sticla minerala. Smartwatch-ul monitorizeaza toate activitatile tale de-a lungul zilei. De la numarul de pasi, distanta zilnica parcursa, numarul de calorii consumate si pana la durata si calitatea somnului tau. Poti alege una dintre multiplele interfete disponibile in magazinul din aplicatia Vector Watch pentru a-ti personaliza ceasul in functie de stilul tau. Acesta este compatibil cu telefoanele Android, iOS si Windows.
  • Cod MemoX: 125403
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

Features:

  • 44mm custom solid 316L stainless steel
  • mineral glass
  • slim band (185 mm)
  • 50 metre/5ATM water-resistan
  • 30 day battery life
  • activity tracking

Compatibility: 

  • iOS (iOS 8 or higher)
  • Android (Android 4.4 or higher)
  • Windows (Windows Phone 8.1 update 1 or higher)

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota