SANDISK Ellite Scuter Electric Alb
Produs nou, sigilat

SANDISK Ellite Scuter Electric Alb

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 135 puncte = 135 lei (cashback)
Descriere produs

Deplaseaza-te usor si rapid, cu noul scuter electric Segway Ninebot Elite. Acesta se controleaza extrem de usor, avand un ghidon pentru sustinere si viraje.

Vei observa ca Ninebot este atat de rapid, incat ai impresia ca iti citeste gandurile, miscandu-se automat in directia dorita. Poti sa utilizezi scuterul pe asfalt, drumuri drepte neasfaltate, gazon, drumuri pietruite, pante de pana la 20 de grade, sau si in interior. Este extrem de util si pentru a te deplasa in interiorul unor fabrici, cladiri de birouri, muzee, aeroporturi etc.

Printr-o simpla detasare a ghidonului, Ninebot poate fi transportat cu usurinta, potrivindu-se in portbagajul oricarui tip de masina. Ninebot Elite dispune de LED-uri colorate pe care le poti personaliza prin intermediul aplicatiei Ninebot&Segway, disponibila in App Store si Google Play. Aplicatia poate fi utilizata si pentru a realiza setari suplimentare. De asemenea, vei primi si o telecomanda, prin intermediul careia poti sa blochezi scuterul, iar in cazul in care cineva incearca sa il miste, se va porni o alarma. Scuterul dispune de afisaj, unde vei putea vizualiza viteza de deplasare si nivelul bateriei.

Ninebot Elite este realizat din materiale rezistente si impresioneaza prin design-ul modern.

  • Cod MemoX: 166524
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Max speed: 20km/h
  • Autonomy: 20km
  • Charging time: 4 hours
  • Dimensions: 390 x 590 x 1100 mm
  • Net weight: approx 23.5 kg

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota