IROBOT Robot Mop Braava 390 Turbo Alb
Produs nou, sigilat

IROBOT Robot Mop Braava 390 Turbo Alb

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 13 puncte = 13 lei (cashback)
Descriere produs

Realizarea curateniei este acum mult mai usoara datorita robotului mop Braava 390 Turbo de la iRobot. Acest gadget curata podelele in mod eficient, realizand o curatenie completa.

Acesta utilizeaza o tehnologie dezvoltata in colaborare cu NASA, navigand prin sistemul iAdapt 2.0 si utilizand cubul de navigare North Star pentru a determina pozitia in camera. Robotul Braava are doua moduri de curatare: matura si mop. Modul matura este potrivit pentru a indeparta praful, parul, parul de animale si murdaria fina de pe podea. Modul mop are rolul de a curata podele cu suprafata dura, miscandu-se pe suprafata intregii camere. Datorita miscarilor repetitive, stanga/dreapata, in fata/in spate, acest mop este capabil sa curete eficient suprafetele. iRobot Braava utilizeaza panze speciale din microfibra, una pentru modul matura si una pentru modul mop. Dupa incheierea curateniei, acestea pot fi indepartate cu usurinta si spalate.

Acest dispozitiv este propulsat de un motor performant si extrem de silentios, astfel incat poti realiza curatenia in orice moment al zilei fara a deranja pe cineva. Gadget-ul este capabil sa treaca pe sub pat sau mobilier, evitand obstacolele. Pentru a acoperi o suprafata mai mare, ai posibilitatea de a adauga mai multe cuburi de navigare, fiind recomandat ca amplasarea acestora sa se realizeze la o distanta de 7 m unul de celalalt. Astfel, curatenia se va realiza pe intreaga suprafata acoperita de semnal. Braava 390 este capabil sa curete eficient datorita sistemului Pro-Clean. Acesta utilizeaza un rezervor cu detergent, care mentine carpa din microfibra umeda tot timpul. Trebuie doar sa umpli rezervorul cu apa si sa adaugi detergent.

Acest dispozitiv dispune de functie de pauza, astfel incat daca doresti sa intrerupi curatenia si apoi sa fie reluata, este extrem de usor. Braava 390 Turbo vine echipat cu un incarcator turbo care scurteaza timpul de incarcare de la patru la doua ore. Dupa incheierea curateniei, robotul se va retrage automat la locul din care a inceput.

Avand dimensiuni reduse, Braava 390 Turbo este un gadget extrem de util, usor de depozitat si utilizat. Acesta revolutioneaza modul in care curatenia este realizata.

  • Cod MemoX: 161275
  • Cod EAN: 885155009203
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Dimensions: 244 x 216 x 79 mm
  • Weight: 1.8 kg
  • Suitable for all types of floors
  • Silent cleaning
  • Two cleaning modes: mop/sweep
  • Microfiber cleaning cloths
  • Smart navigation
  • Charging: fast charging in 2 hours

Review-uri (2 review-uri)


Ratingul general al produsului

4 (2 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Iulian
23 February 2019
IROBOT Robot Mop Braava 390 Turbo Alb
Rentabil

Funcționează bine, dar ar fi util să fie mai mare ca să poată acoperi suprafețe mai mari la o singură încărcare.


Iulian
19 July 2018
IROBOT Robot Mop Braava 390 Turbo Alb
Multumit

E destul de bun, dar poate că la banii ăștia ar merita să fie puțin mai mare, ca să fie mai eficient.