AMAZON Boxa Portabila Bluetooth Echo Dot 3rd Generation, Alexa, Control Voce, Panou Control, Microfon, Difuzor, Conector 3.5 mm, Control Dispozitive Inteligente, Gri
Produs nou, sigilat

AMAZON Boxa Portabila Bluetooth Echo Dot 3rd Generation, Alexa, Control Voce, Panou Control, Microfon, Difuzor, Conector 3.5 mm, Control Dispozitive Inteligente, Gri

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 1.96 puncte = 1.96 lei (cashback)
Descriere produs

Amazon Echo Dot 3 este o boxa inteligenta, cu un nou design si sunet imbunatatit, capabila sa raspunda comenzilor vocale. Cu un difuzor nou pentru un sunet mai bogat si mai puternic si design reinventat, Echo Dot este perfecta pentru orice camera. Cu ajutorul unui cablu auxiliar de 3.5mm sau prin intermediul conexiunii bluetooth puteti conecta boxa cu alta boxa Amazon Echo Dot 3 sau alte modele de boxe care dispun de functia bluetooth pentru a va bucura de un sunet stereo mai bogat. Boxa are un aspect minimalist si dimensiuni reduse deci se potriveste perfect in orice decor chiar si pe noptiera ta.

Amazon Echo Dot 3 incorporeaza bine cunoscutul sistem Alexa, care prin simple comenzi vocale poate sa redea muzica, sa raspunda la intrebari, sa citeasca stirile, sa verifice vremea, sa stabileasca alarme si multe altele. De asemenea, puteti apela pe oricine si puteti controla dispozitivele inteligente din casa daca acestea sunt conectate cu Alexa. Cateva dintre gadget-urile compatibile includ WeMo, Phillips Hue, Samsung SmartThings, Nest, Wink sau Insteon. Astfel, poti sa controlezi lumina sau incalzirea prin intermediul comenzilor vocale.

Faceti-va viata mai usoara acasa. Utilizati vocea pentru a seta alarma, pentru a adauga elemente in lista de cumparaturi, pentru a crea evenimente sau mementouri. Cu cat folositi mai mult Echo Dot cu atat se adapteaza mai mult vocabularului si referintelor personale. Si pentru ca Echo Dot este mereu conectata la internet, actualizarile sunt livrate automat. Boxa Amazon Echo Dot 3 este foarte simplu de setat si utilizat: asigurati-va ca boxa este conectata la curent, descarcati aplicatia Amazon Alexa disponibila atat pe Android cat si pe iOS si faceti-va cont in aplicatie pentru a putea configura si personaliza cu usurinta boxa si conectati-va la reteaua Wi-Fi. Pentru a activa comenzile vocale trebuie sa  pronunti cuvantul "Alexa". Aceasta va raspunde la toate intrebarile tale, tot ce trebuie sa faci este sa intrebi.

  • Cod MemoX: 199032
  • Cod EAN: 810019528828
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Speaker size: 1.6" speaker
  • Controls smart home devices
  • Streaming music
  • Line-out with 3.5 mm cable or Bluetooth
  • Free audio calls to US, Mexico, and Canada

Review-uri (10 review-uri)


Ratingul general al produsului

4.8 (10 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Alexandru
17 January 2022
AMAZON Boxa Portabila Echo Dot 3 Gri

Foarte mulțumit


Bogdan
14 May 2021
AMAZON Boxa Portabila Echo Dot 3 Gri

Foarte multumit


Martin-Levente
20 January 2021
AMAZON Boxa Portabila Echo Dot 3 Gri
Multumit

Functioneaza ok!


Cristian
4 December 2020
AMAZON Boxa Portabila Echo Dot 3 Gri
Decent

O jucarie interesanta, dar serios limitata in Romania. Desi are multiple posibilitati de integrare cu alte sisteme, o buna parte dintre acestea nu functioneaza la noi in tara. De asemenea, faptul ca toate integrarile se fac prin "cloud" reprezinta inca o limitare (fara internet nu functioneaza nimic). Dupa explorarea initiala a chestiilor pe care poate sa le faca, raman destul de putine lucruri cu adevarat utile in viata de zi cu zi. Daca esti genul care prefera sa dea comenzi verbale in loc sa tasteze pe telefon, s-ar putea sa-ti placa, dar altfel va incepe sa adune praf... Ca difuzor audio nu cred ca este o alegere buna, calitatea sunetului fiind destul de slaba iar setarile disponibile nu te ajuta prea mult: daca-l faci sa se auda ok pe radio / muzica, nu se mai aude bine vocea si invers. Home automation este un capitol la care se descurca decent, dar nu grozav: poate controla cu usurinta produse din gamele Philips Hue sau IKEA Trådfri, dar pentru chestii mai deosebite (Hassio, OpenHAB) nu este deloc usor de configurat. Totul depinde de calitatea acelor skill-uri pe care le poti instala si multe dintre ele sunt slabe. Produs recomandat mai degraba celor care pot / vor sa investeasca mult timp in documentare si configurare pentru a obtine rezultate palpabile.


Cristian
8 May 2020
AMAZON Boxa Portabila Echo Dot 3 Gri

Foarte multe posibilitati de a folosi aceasta boxa, se aude foarte bine, functioneaza super bine


Horea
13 April 2020
AMAZON Boxa Portabila Echo Dot 3 Gri

De cand am achizitionat-o imi merge perfect, o folosesc chiar foarte des


MARIUS
5 November 2019
AMAZON Boxa Portabila Echo Dot 3 Gri
Este foarte utilă Alexa!

Dacă cercetezi puțin, realizezi că ai o sumedenie de posibilității în a o utiliza pentru un smart home.


Eugen
1 October 2019
AMAZON Boxa Portabila Echo Dot 3 Gri
Foarte simpatic

English only


Craciun
22 February 2019
AMAZON Boxa Portabila Echo Dot 3 Gri
Recomand

Comparativ cu boxa Google HOME mini, din ce am constatat se comporta mai bine la capitolul comenzi vocale pentru automatizari:(HOME Control.Mai ales datorita posibilitatii personalizarii acestora cu functia ROUTINES. De exemplu, o inveti si ii spui: Älexa, goodbay!" si ea stinge toate luminile in casa, inchide televizorul si toti consumatori pe care i_ati setat! Insa , in aplicatia TUNEIN , cu comenzile vocale pe care i le dai pentru a asculta posturi de radio romanesti se descurca mult mai greu.Iar muzica pe SPOTIFY o poti asculta doar cu versiune premium, la abonament.Pentru aceste doua aplicatii fiind mai permisiva boxa Google HOME...


Laurentiu Gabriel
19 February 2019
AMAZON Boxa Portabila Echo Dot 3 Gri
Excelent

Sunt foarte multumit de produs, raspunde bine la comenzi, recomand!