STAR Saltea Gonflabila 240 X 70 cm
Produs nou, sigilat

STAR Saltea Gonflabila 240 X 70 cm

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 1.11 puncte = 1.11 lei (cashback)
Descriere produs

Salteaua gonflabila Star este un produs perfect pentru relaxare.

Salteaua este formata din doua parti si se utilizeaza extrem de usor. Trebuie doar sa scoti salteaua din ambalaj, sa desfaci unul dintre compartimente si sa alergi cativa metri pentru a permite aerului sa patrunda in saltea. Apoi trebuie sa inchizi rapid compartimentul si sa il rulezi. Aceeasi operatiune se va realiza si cu cealalta parte saltelei. In doar cateva secunde te vei putea bucura de o canapea confortabila, perfecta pentru a te relaxa in curte, la psicina sau la camping.

Salteaua este usor de transportat, intrucat atunci cand nu o utilizezi poti sa scoti aerul din ea si apoi sa o rulezi, ajungand la dimensiuni suficient de reduse incat sa iti fie usor sa o iei cu tine. Salteaua este realizata din material impermeabil, asadar poate fi utilizata cu succes in exterior. Aceasta este disponibila in diverse culori, avand un design atractiv.

Fie ca iti doresti sa utilizezi salteaua pentru a sta la plaja, a citi o carte sau pur si simplu pentru a te relaxa, aceasta este un produs care isi va gasi cu siguranta utilitatea in viata ta.

  • Cod MemoX: 160214
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota