THE BUG Aspirator Robot Roomba 960
Produs nou, sigilat

THE BUG Aspirator Robot Roomba 960

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 37 puncte = 37 lei (cashback)
Descriere produs

Roomba 960 este un aspirator inteligent, care te va ajuta sa te bucuri de o casa curata fara niciun efort.

Acesta poate fi controlat prin intermediul aplicatiei iRobot Home, chiar si de la distanta. Astfel, poti programa cand sa inceapa curatenia printr-o simpla apasare de buton. De asemenea, ai posibilitatea de a amana inceperea curateniei pentru orice zi a saptamanii sau sa optezi pentru o curatenie dubla. Aspiratorul dispune de un sistem de curatenie in trei trepte Aero Force, care mareste eficienta aspirarii cu pana la 50%. Peria laterala permite curatarea eficienta in jurul mobilierului, de-alungul peretilor sau in zonele greu accesibile.

Extractoarele duble din cauciuc, care se rotesc in sens opus, descompun murdaria de pe podea. Sistemul de navigare iAdapt 2.0 ajuta ca aspiratorul sa se ghideze prin camera si sa evite obstacolele. Fiecare detaliu al constructiei acestui aspirator a fost gandit astfel incat sa se adapteze perfect nevoilor tale. Astfel, acesta este capabil sa evite incalcirea in cabluri sau caderea pe scari. In cazul in care ai varsat o cutie de cereale in bucatarie, poti activa modul Spot, care permite curatenia locala, pe o suprafata de un metru in diametru. Bateria incorporata permite ca aspiratorul sa curete pentru aproximativ 75 de minute cu o singura incarcare. Daca este cazul, robotul se va intoarce la dock-ul de incarcare pentru cateva minute, apoi va continua curatenia.

Aspiratorul Roomba 960 de la iRobot are un design minimalist si se potriveste in orice decor. Astfel, este un gadget performant si extrem de util.

  • Cod MemoX: 161272
  • Cod Producator: R960040
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Robot Dimensions: 35.0 cm x 9.1 cm
  • Weight: 3.85 kg
  • Filter: HEPA
  • Battery: rechargeable lithium ion

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota