THE BUG Aspirator Inteligent Roomba 966
Produs nou, sigilat

THE BUG Aspirator Inteligent Roomba 966

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 37 puncte = 37 lei (cashback)
Descriere produs

Economiseste timp pretios din viata ta si uita de grija curateniei. Aspiratorul inteligent Roomba 966, de la iRobot iti vine in ajutor.

Acesta poate fi controlat cu usurinta, chiar si de la distanta, datorita aplicatiei pentru mobil sau tableta, iRobot Home, avand un sistem de curatare in trei trepte AeroForce. In plus, poti programa din timp data si ora la care doresti ca robotelul sa faca treaba in locul tau. Aplicatia te informeaza cand trebuie golit cosul, cand trebuie curatate periile sau alte parti componente ale robotului. In cazul in care cosul colector este plin, aspiratorul se va intoarce la locul de unde a pornit curatenia, asteptand sa fie golit, pentru a-si putea continua activitatea.

Navigarea precisa prin iAdapt 2.0 cu localizare vizuala si capul de curatare Adaptive AeroForce asigura curatarea perfecta a prafului si a murdariei de pana la 185 m². Aceasta suprafata poate fi curatata doar cu o singura incarcare, datorita capacitatii mari a bateriei performante cu litiu. Robotelul inteligent se va intoarce la sursa de incarcare, cand ramane fara baterie, iar dupa reincarcare isi va continua treaba constiincios.

Zonele greu accesibile nu vor fi o problema pentru Roomba 966. Datorita periei laterale de care dispune acesta, curata eficient in jurul mobilierului, in colturile camerelor si de-a lungul peretilor. Indiferent de tipul suprafetei care urmeaza sa fie aspirata, murdaria va fi indepartata si descompusa fara efort de apirator, cu ajutorul extractoarelor duble contra-rotative de cauciuc din dotare.  AeroForce concentreaza fluxul de aer dintre acestea, fapt care duce la accelerarea robotelului. Multimea de cabluri din camere nu vor sta in calea aspiratorului robotizat, intrucat acesta are functia anti incurcare, iar cand periile simt rezistenta ele isi vor schimba directia de rotatie si robotelul va fi eliberat fara efort. Nici scarile nu vor fi un obstacol pentru Roomba 966, datorita senzorilor speciali incorporati.

Paseste in lumea tehnologiei avansate si da-i voie aspiratorului robotizat iRobot sa se ocupe de curatenia intregii tale locuinte.

  • Cod MemoX: 181919
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Robot Dimensions: 35.0 cm × 9.1 cm
  • Robot Weight: 3.9 kg
  • iRobot Home app
  • Captures 99% of allergens, pollen, and particles
  • Run time: 75 mins

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota