GALAXYWIND Inchizatoare Inteligenta L8
Produs nou, sigilat

GALAXYWIND Inchizatoare Inteligenta L8

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 13.6 puncte = 13.6 lei (cashback)
Descriere produs

Cheile traditionale, usor de pierdut, pot deveni un element din domeniul trecutului, daca alegi sa utilizezi inchizatoarea inteligenta Galaxywind.

Aceasta permite deblocarea usii in patru moduri diferite. Poti alege intre utilizarea amprentei, a unei cartele de acces, introducerea unei parole sau a unei chei clasice. Inchizatoarea utilizeaza protocolul MacBee de comunicare wireless, asadar pentru a functiona trebuie sa fie conectata la dispozitivul central, si anume, router-ul iWulink. Apoi, prin intermediul aplicatiei, poti sa controlezi functionarea dispozitivului. Astfel, prin intermediul aplicatiei poti sa vizualizezi numarul de deschideri ale usii si astfel sa iti imbunatatesti securitatea casei.

Utilizarea amprentei ca forma de deblocare a usii este un element inovator si extrem de eficient, care te va ajuta sa economisesti timp. Trebuie doar sa apropii degetul de senzor si acesta va identifica rapid amprenta inregistrata. Inchizatoarea functioneaza cu baterii care trebuie schimbate la intervale regulate de timp, pentru a asigura functionarea optima a dispozitivului. Inchizatoarea este realizata din materiale premium, rezistente, care rezista cu succes uzurii zilnice. Aceasta poate fi instalata pe usi din lemn sau metal, cu o grosime de 50-65mm.

Inchizatoarea inteligenta Galaxywind este perfecta pentru a spori securitatea casei tale si are un design modern, elegant.

  • Cod MemoX: 161097
  • Cod EAN: 6426495334699
  • Cod Producator: WUANL801-1.0
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Communication protocol: MacBee 2.4 GHz
  • Supports fingerprint unlock, swipping card, password and mechanical unlock

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota