XIAOMI Dispozitiv Pentru Testarea Calitatii Apei
Produs nou, sigilat

XIAOMI Dispozitiv Pentru Testarea Calitatii Apei

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 0.36 puncte = 0.36 lei (cashback)
Descriere produs

Acest dispozitiv Xiaomi te ajuta sa testezi calitatea apei intr-un mod simplu si precis.

Acesta este capabil sa detecteze trei tipuri de impuritati: ioni de calciu si magneziu, ioni organici(sodiu, acetat de amoniu) si ioni ai metalelor grele (crom, zinc, cupru). Dispozitivul are o forma asemanatoare cu cea a unui termometru, iar pentru verificarea calitatii, trebuie doar sa-l introduci un pahar cu apa.

Valoarea TDS semnifica Total Solide Dezvoltate si desemneaza cantitatea totala de substanta uscata minerala si/sau organica din apa. O valoare TDS mica semnifica o calitate mai buna a apei. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda consumul apei cu o valoarea TDS sub 600. Daca valoarea depaseste 1000, calitatea apei este redusa, acest lucru regasindu-se si la nivel de gust. Dispozitivul Xiaomi poate testa apa de la robinet, apa filtrata sau cea imbuteliata, oferind informatii sigure si rapide care vor fi afisate pe display. Tester-ul este realizat din materiale rezistente la coroziune, care asigura durabilitatea dispozitivului si acuratetea rezultatelor. Dispozitivul functioneaza cu mini-baterii, precum cele folosite in ceasurile de mana.

Compact si usor de utilizat, acest dispozitiv Xiaomi este un gadget de maxima utilitate, care te ajuta sa verifici rapid calitatea apei pe care o consumi.

  • Cod MemoX: 168820
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Type: Tester for testing water quality
  • Power: batteries
  • Dimensions: 9 x 5 x 4 cm
  • Weight: 30g

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota