XIAOMI Dispozitiv Cutie cu Lampa Bactericida Virucida UVC model Five
Produs nou, sigilat

XIAOMI Dispozitiv Cutie cu Lampa Bactericida Virucida UVC model Five

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 3 puncte = 3 lei (cashback)
Descriere produs
Cutia cu lampa UVC este cea mai eficienta si rapida modalitate de dezinfectare a mastilor de fata, a telefonului si a obiectelor personale.

Datorita designului tip cutie, acest dispozitiv permite o dezinfectare 360 a obiectelor introduse in compartiment, utilizand tehnologia UVC-LED de dezinfectare. Aceste raze ultraviolete de tip C dispersate pana la 260-280mm distrug in mod direct DNA-ul sau RNA-ul bacteriilor si virusurilor, avand efect de sterilizare.

Acest dispozitiv este ideal pentru mastile de fata, smartphone, produse cosmetice, casti wireless sau orice obiect ale carui dimensiuni permit introducerea in compartimentul dedicat. Datorita senzorului integrat, dispozitivul inchide automat clapeta si incepe dezinfectarea.

Fiind un dispozitiv multifunctional, acesta dispune si de functie de incarcare wireless fast charging cu o putere de 10W. Pentru a incepe incarcarea trebuie doar sa plasezi telefonul pe suport si sa nu inchizi clapeta. Compact si extrem de eficient, Xiaomi Box este solutia pentru ca gadgeturile noastre sa fie 100% dezinfectate si astfel sa ne protejam cat mai eficient de virusi.

Lampa dispune de sistem automat de oprire a lampii in momentul deschiderii cutiei, pentru protectie umana.
  • Cod MemoX: 210460
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Antoniu
13 April 2020
XIAOMI Cutie Cu Lampa Bactericida Virucida UVC

Un produs de calitate superioara, oferindu-mi siguranta, de cand am achizitionat acest produs ma simt mult mai in siguranta, iar sanatatea noastra este ce-a mai importanta