ABOUT LIFE Masca faciala de protectie Albastra pentru copii cu 3 straturi de protectie, set 50buc
Produs nou, sigilat

ABOUT LIFE Masca faciala de protectie Albastra pentru copii cu 3 straturi de protectie, set 50buc

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 1.5 puncte = 1.5 lei (cashback)
Descriere produs

Mastile pentru copii sunt cea mai eficienta metoda de a-i proteja pe cei mici in aceasta perioada. Odata ce ies din spatiul sigur al casei, copiii au nevoie sa isi mentina sanatatea. Distantarea sociala este mult mai dificil de respectat pentru ei, iar joaca in aer liber, cu alti copii, este vitala atat pentru sanatatea lor fizica, cat si pentru cea emotionala.
Mastile pentru adulti nu se potrivesc perfect pe fetele copiilor, iar spatiile libere care raman intre masca si piele reduc eficienta mastilor.

Iti propunem o selectie de masti special destinate copiilor. Se potrivesc perfect, au un sistem de prindere facil, cu elastice moi (nu irita spatele urechilor). Au trei straturi de protectie care asigura un grad ridicat de filtrare impotriva virusurilor, a prafului, a polenului si a poluarii. Materialele din care sunt confectionate sunt delicate la atingere pentru a nu irita pielea fina a copiilor si le permit acestora sa respire corect, fara sa aiba senzatia de sufocare.
Designul vesel (pentru fete si baieti intre 2 si 12 ani) aduce o nota de veselie si de siguranta care nu va speria copiii si ii va face sa accepte mai usor purtarea mastilor.

  • Cod MemoX: 211144
  • Cod EAN: 6426495446132
  • Cod Producator: 149-N50C-B
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota