BRAUN Aparat Electric De Ras 3040s Series 3 ProSkin Electric Shaver, 3 Elemente De Barbierit, Rezistent La Apa, Albastru
Produs nou, sigilat

BRAUN Aparat Electric De Ras 3040s Series 3 ProSkin Electric Shaver, 3 Elemente De Barbierit, Rezistent La Apa, Albastru

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 3.7 puncte = 3.7 lei (cashback)
Descriere produs
Aparatul de ras electric reincarcabil, cu folie, Braun Seria 3 ProSkin 3040s ofera un barbierit eficient chiar si pe barba veche de 3 zile. Obtineti rezultate excelente de la inceput pana la sfarsit, cu capul de precizie pop-up incorporat, ideal pentru modelarea mustatilor si a perciunilor si cele 3 elemente de barbierire independente care se adapteaza la contururile dvs., totul pentru un confort mai ridicat.

ProSkin 3040s vine si cu un micro pieptene specializat pentru a capta cat mai multe fire de par dintr-o singura pasa pentru un barbierit mai rapid si mai bland. Acest aparat de ras electric are functia Wet & Dry care ofera o utilizare eficienta la dus sau cu spuma sau gel pentru o senzatie de piele mai fina.

Toate aparatele de ras Braun functioneaza cu miscari drepte si intuitive, astfel incat sa nu aveti nevoie sa treceti de doua ori peste acelasi loc, contribuind la minimizarea iritatiei pielii. Elementele de taiere specializate sunt sensibile la presiune si protejate de o plasa metalica patentata (SensoFoil) pentru un barbierit curat si un confort extraordinar al pielii.

Aparatele de ras din seria 3 sunt proiectate in Germania cu precizie maxima si atentie la detalii pentru o calitate pe care o poti simti in fiecare zi.
  • Cod MemoX: 51580
  • Cod EAN: 4210201113010
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Features:
  • 3 independently floating shaving elements adapt to your contours for greater comfort
  • A specialised Micro Comb captures more hair in each stroke, for a faster and gentler shave; versus previous Braun Series 3. Tested on 3 day beard
  • 45 minutes of shaving with no performance loss, A 5 minute Quick Charge is enough for 1 shave
  • Built-in pop up precision trimmer, ideal for shaping moustaches and sideburns
  • The Braun Series 3 ProSkin is IPX7 certified - it could be submerged in 5 meter deep water without a problem. Which means you can comfortably rinse it under running water for easy cleaning.
  • The Smart Plug comes with automatic 100-240 voltage adjustment, so you can use your Braun shaver worldwide when travelling.
  • 2x powerful rechargeable Ni-MH batteries

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota