XIAOMI NINETYGO Geaca De Iarna Cu Control Inteligent Al Temperaturii, 3 Zone De Incalzire, 4 Trepte De Temperatura, Marime M, Negru
Produs nou, sigilat

XIAOMI NINETYGO Geaca De Iarna Cu Control Inteligent Al Temperaturii, 3 Zone De Incalzire, 4 Trepte De Temperatura, Marime M, Negru

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 6.42 puncte = 6.42 lei (cashback)
Descriere produs
Faceti cunostinta cu geaca de iarna incalzita inteligenta NinetyGo de la Xiaomi.

Aceasta jacheta cu control inteligent al temperaturii este echipata cu un buzunar cu fermoar ascuns, pur si simplu deschideti acest buzunar, extrageti cablul USB si conectati powerbank-ul dvs. pentru a activa functia de incalzire. Bateria externa (neinclusa) va fi identificata rapid si, daca este disponibil, modul de incarcare fast charge va fi activat pentru incalzirea la putere maxima in doar cateva secunde. Aceasta poate fi apoi controlata si relgata prin intermediul unui buton la anumite temperaturi (53°, 48°, 43°, 38°), afisate in culori diferite in functie de intensitatea aleasa, pentru o utilizare mai facila. O baterie externa incarcata avand o capacitate de 10.000 mAh va poate oferi pana la 8 ore de functionare continua.

NinteyGo foloseste un nou tip de material de incalzire cu nanotuburi de carbon dezvoltat de Academia Chineza de Stiinte, combinat cu o tehnologie de incalzire inteligenta cu temperatura controlata TurboHeat de mare putere si incarcare rapida de pana la 10W pentru a obtine un randament ridicat de conversie a energiei termice.

Puteti seta zona de incalzire pe talie sau umeri, sau partile cele mai sensibile la frig, adaptandu-se perfect corpului si transportand uniform caldura. Umplutura sa este 80% din puf de gasca. In plus, tesatura interioara a vestei foloseste un material special cu raze infrarosii pentru a creste rapid temperatura si are o capacitate ridicata de stocare a caldurii. In ceea ce priveste stratul exterior, acesta este compus dintr-o tesatura polyester hidrofuga pe 4 niveluri, cu o functie antibacteriana suplimentara.

Intr-o astfel de jacheta, chiar si cel mai sever frig nu mai este chiar asa de groaznic- puteti merge in siguranta sa cuceriti muntii acoperiti de zapada!

Instructiuni de folosire:

  1. Nu utilizati o baterie externa de calitate inferioara pentru incarcare.
  2. Este permisa spalarea manuala si spalarea in masina de spalat. Nu curatati chimic. Geaca trebuie atarnata pe un umeras sa se usuce dupa spalare
  3. Asigurati-va ca introduceti cablul USB in buzunarul pentru baterie si inchideti fermoarul inainte de spalare.
  • Cod MemoX: 47940
  • Cod EAN: 6941413212489
  • Cod Producator: 170/92A
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Parameters: 
  • Voltage: 5V
  • Power Input: 10W
  • Heating Zone: 3 zones (shoulders and back)
  • Charge Type: USB

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Costin
14 May 2021
XIAOMI NINETYGO Temperature Control Down Jacket M Negru
Foarte multumit

Este calduroasa, material foarte bun, placut la atingere si comoda. Se incalzeste rapid, si are comanda foarte usoara dintr-un buton cu led ascuns intr-un buzunar dedicat. Ledul este aspectuos, cu culori diferite pentru fiecare treapta de incalzire. Foarte buna pentru cei care petrec mai mult timp in frig.