XIAOMI Rucsac Mi City Albastru
Produs nou, sigilat

XIAOMI Rucsac Mi City Albastru

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 1.5 puncte = 1.5 lei (cashback)
Descriere produs
Daca sunteti o persoana careia ii place stilul elegant, fara a compromite functionalitatea, atunci ar trebui sa incercati cu siguranta Xiaomi City Backpack. Stilul sau minimalist si designul premium il fac foarte potrivit atat pentru profesionisti cat si pentru studenti.

Cu numeroase buzunare pentru organizare, realizate din materiale durabile si rezistente la apa, bretele cu palete pentru a oferi un plus de comfort umerilor, urmarind distribuirea greutatii, va va usura transportul, organizarea si gasirea lucrurilor.

Forma patrata a rucsacului creeaza o senzatie de simplitate, dar functionalitatea sa aduce multe surprize. Rucsacul este fabricat din material poliesteric avand captuseala din bumbac pe spate iar compartimentul pentru laptop poate gazdui cu usurinta un dispozitiv de 14 inch.

Rucsacul Mi City are o rezistenta la apa de 4, ceea ce inseamna ca poate rezista la ploi slabe. Apa se scurge pe suprafata si poate fi indepartata cu usurinta ulterior prin stergere. Beneficiaza de un maner intarit pentru purtare in mana, precum si de curele de umar imbunatatite din captuseala din bumbac pentru confortul maxim. Curelele sunt, de asemenea, antiderapante si concepute pentru a avea forma de S, ceea ce este mai ergonomic pentru uzura de zi cu zi.
  • Cod MemoX: 188528
  • Cod EAN: 6934177715853
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

Dimensions: 30x39x14cm

Capacity: 16 l

Weight: 950 g

Material: Polyester

Color: Blue

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Marcel
28 April 2020
XIAOMI Rucsac Mi City Albastru

Un aspect foarte frumos, bine compartimentat, superb, si calitate maxima!