THULE Rucsac Subterra 30L
Produs nou, sigilat

THULE Rucsac Subterra 30L

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 6.4 puncte = 6.4 lei (cashback)
Descriere produs

Transporta-ti gadget-urile in siguranta cu ajutorul rucsacului Thule Subterra de 30 l.

Acesta dispune de un compartiment dedicat laptop-urilor, fiind compatibil cu MacBook Pro de 15" sau PC de pana la 15.6", asigurand protectia impotriva zgarieturilor sau accidentelor. Mai mult, poti avea acces rapid la laptop fara a mai deschide rucsacul, prin intermediul buzunarului lateral. Exista si un compartiment pentru tableta, precum si numeroase alte spatii de depozitare de diverse dimensiuni, perfecte pentru accesorii, chei etc. De asemenea, este mult mai usor sa iti incarci dispozitivele in timp ce se afla in ghiozdan, datorita suporturilor pentru cabluri, care asigura legatura intre gadget si incarcator.

Intreaga organizare a rucsacului Thule Subterra este gandita astfel incat sa iti fie usor sa iti gasesti lucrurile si sa fie protejate in timpul transportului. Avand un volum de 30 de litri, rucsacul este suficient de incapator astfel incat sa iti permita transportul gadget-urilor, accesoriilor si a altor obiecte personale. Acesta este realizat din material rezistent, iar bretelele sunt ajustabile.

Rucsacul Thule Subterra are un design modern, fiind disponibil in trei culori si este perfect pentru pasionatii de tehnologie.

  • Cod MemoX: 153657
  • Cod EAN: 0085854238816
  • Cod Producator: TSLB317MIN
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota