Mouse Wireless Arc Touch
Produs nou, sigilat

Mouse Wireless Arc Touch

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 3.21 puncte = 3.21 lei (cashback)
Descriere produs

Mouse-ul Arc Touch de la Microsoft este un dispozitiv wireless, foarte practic, cu un aspect modern.

Acesta este foarte comod de utilizat datorita designului inovator si flexibil, mouse-ul luand forma curbata potrivita mainii tale, dar poate fi si aplatizat pentru o depozitare usoara si o portabilitate ridicata si eficienta. Se conecteaza la calculatorul tau wireless, cu ajutorul USB-ului de emisie-receptie de mici dimensiuni, iar cand nu il folosesti acesta se prinde magnetic in interiorul mouse-ului. Banda tactila care inlocuieste butonul de scroll al unui mouse obisnuit va raspunde cu exactitate la miscarile degetului, iar tu vei putea naviga pe internet sau parcurge documentele cat mai rapid, fara probleme.

Pentru a porni acest mouse trebuie doar sa il curbezi, iar pentru a-l stinge sa il aduci in forma aplatizata. Indicatorul luminos de culoare verde de care dispune te va informa cu privire la functionarea bateriei, iar apoi se va stinge pentru a economisi energia acesteia. Datorita tehnologiei BlueTrack, Arc Touch poate fi folosit pe orice suprafata, fie ca este una neteda, fie ca este una nefinisata. Astfel poti sa folosesti mouse-ul chiar si pe covor atunci cand te asezi comod, pe pat sau pe alte suprafete de care dispui atunci cand esti intr-o calatorie.

Arc Touch de la Microsoft este un dispozitiv inovator si foarte util, care iti permite controlul calculatorului pe o distanta de pana la 9 metri.

  • Cod MemoX: 188638
  • Cod EAN: 889842167252
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • flattens for portability
  • 2AAA alkaline batteries
  • Bluetooth 4.0

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota